⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Icimden cok 2-0 geciyor.

Tek farkla kazanırsak sıfır, 2 farkla kazanırsak yüzde 30-35, 3 fark yapabilirsek tur ortada:)

Tur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Belli kesinligi olan bir şey değilki yav bu. Burada 3 atıp orada 4 yiyip elenedebiliriz, burada 1-1 orada 0-1 ile turu geçedebiliriz. 6-7 fark gibi absürt dunya saçmasi bir şey olmadıkca yeterli olur denemez futbol bu.

Tur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Ben bu sekilde bakamiyorum ya, skorun onemi bence yok. Avantajin var mi yok mu daha onemli

Misal dedigin olsun 3-0 yendik diyelim (insallah, ben 2-0 bekliyorum) ama sabah kadar konussak bile ikinci macta Anfieldda 3-0 da 4-0 da galip gelebilirler...abzurt bit sonuc skor denemez yani CL deki maclarda.skorun verecegi degilde sadece %yuzde 51 cebimizde olsun yeterli benim icin.

5-2 de gerektigi gibi giremedik juve macina cunku faturasi agir oluyordu

1-0 olsun bizim olsun cehennem press izleriz inş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalede Mamardashvili olacak değil mi? O herif Türkiye-Gürcistan maçında bir gürcü 20 türke bedeldir diye cimbom old boys tarzı bir açıklama yapmıştı. Abdülkerim'in kornerden gelen kafa golü sonrası topu karnına koyup hamile sevinci yaptığını şimdiden görüyorum.

Geri
Üst Alt