Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.025
- 10.332
- 2.413
Tur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocaaaaaaa başlat hocaaaaaaaaa
burdaki hiçbir skor tur atlamak için yeterli olmayacak malesef. 1-0 bile yetebilir , 4-0 bile yetmeyebilir bence.Tur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
alakasi yok, 3-0 alsak da yetmeyebilir, 1-1 berabere kalsak da yetebilir, anfieldi cok büyütmeyin orda da mac her skora acik, yeterki tur sansini ikinci maca tasiyalimTur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Belli kesinligi olan bir şey değilki yav bu. Burada 3 atıp orada 4 yiyip elenedebiliriz, burada 1-1 orada 0-1 ile turu geçedebiliriz. 6-7 fark gibi absürt dunya saçmasi bir şey olmadıkca yeterli olur denemez futbol bu.Tur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Ben bu sekilde bakamiyorum ya, skorun onemi bence yok. Avantajin var mi yok mu daha onemliTur atliyabilmek icin sizce sonuc ne olmasi gerek? Misal bir 3:0 yeterli olurmu?
Mentionladik iki gündür haber yok eyvah diyorumMete clean üstaddan içimize su serpecek açıklamalar bekliyoruz
Mentionladik iki gündür haber yok eyvah diyorum
Gol yemedigimiz ender maclardan biriydi ilk karsilasma. O kadar hafifr alacaklarini zannetmiyorum bu sefer. Yenebiliriz ama gol yememek imkansiza yakin.Icimden cok 2-0 geciyor.