Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane cezalı lang kaç maç üst üste oynatacaksın.Gelelim asil maca.
Lang.
CL son 16 rakip Liverpool ve bu maçı umursamıyoruz, kaç CL miz var da bu tripleri atacak hale geldik abi.benim açıkçası pek umrumda değil bu maç. bjk maçını almamız gerekiyordu aldık şükür.
Aynen öyle. Osimhen falan varken şans sürpriz ne olacağı belli olmaz. Bu hayal midemi ağrıtıyor heyecandan. İnter bizden hallice kadrosuyla iki kez CL finali gördü 4 sene içinde. Şu heyecan taraftarlarımızın yarısını kalpten götürür.CL son 16 rakip Liverpool ve bu maçı umursamıyoruz, kaç CL miz var da bu tripleri atacak hale geldik abi.
Turu geçemeyeceğiz muhtemelen de içerde bir galibiyet ve deplasmanda tur heyecanı ile gidip elenelim elenirsek bizim asıl yerimiz burası.
16 yaptık benim için bu saatten sonra önemli olan şampiyonluk. seneye yine katılır daha iyisi için uğraşırız. he elersek ne ala ama yenildik, elendik diye kimseyi eleştirecek değilim yeter ki fark yemeyelim.CL son 16 rakip Liverpool ve bu maçı umursamıyoruz, kaç CL miz var da bu tripleri atacak hale geldik abi.
Turu geçemeyeceğiz muhtemelen de içerde bir galibiyet ve deplasmanda tur heyecanı ile gidip elenelim elenirsek bizim asıl yerimiz burası.
Şampiyonluğu sat diyen var mı. Seneye ne farkedecek, ayrıca buraya kalabilecek misin seneye.16 yaptık benim için bu saatten sonra önemli olan şampiyonluk. seneye yine katılır daha iyisi için uğraşırız. he elersek ne ala ama yenildik, elendik diye kimseyi eleştirecek değilim yeter ki fark yemeyelim.
İçerde 1-0 esenler erokspor u yendik galiba biz.kazanma şansımız yok liverpool jekeye benzemez.
İçerde 1-0 esenler erokspor u yendik galiba biz.
biz de ilk defa bu sezon oynamıyoruz. psg, r.madrid, arsenal gibi büyük takımlarla hemen hemen 2 sezonda bir oynadık çoğu zaman kötü dönemlerimize denk gelse de. zaten şampiyon olabildiğimiz için oynuyoruz bu kulüplerle. ben umursamıyorum rtas zorla mı umursayacağım hayret bir şey.Şampiyonluğu sat diyen var mı. Seneye ne farkedecek, ayrıca buraya kalabilecek misin seneye.
Adamlar ferencvaroslarla oynuyor biz liverpoollarla oynuyoruz ve umursamıyoruz. Bak bakalım ifb ne zaman bu takımlarla maç yapmış en son.
Sane nin ligde cezalı olması hasebiyle muhtemelen sane ile başlar hoca.Osimhen
Lang Sara Barış
İlkay Torreira
Jacobs Abdülkerim Davinson Singo
Uğurcan
Haklısın doğru aslında ilgilenmemem gereken bir konu idi.biz de ilk defa bu sezon oynamıyoruz. psg, r.madrid, arsenal gibi büyük takımlarla hemen hemen 2 sezonda bir oynadık çoğu zaman kötü dönemlerimize denk gelse de. zaten şampiyon olabildiğimiz için oynuyoruz bu kulüplerle. ben umursamıyorum rtas zorla mı umursayacağım hayret bir şey.
Boey ayaginda top varken harika ama top rakipteyken kötü üstat. Bayernde ayarlarıyla oynamışlar. Bugün de iyi değildi sonradan girdiğinde. Barış Singo ile sol taraflarını bayiltabiliriz heriflerin.Sane nin ligde cezalı olması hasebiyle muhtemelen sane ile başlar hoca.
Singo da sağ bek olmaz boey oynar bugün o sebeple 11 olmadı boey muhtemelen
Doğru katılıyorum reis OB ne yapar onu yorumladım sadece fikrimi söylemedim.Boey ayaginda top varken harika ama top rakipteyken kötü üstat. Bayernde ayarlarıyla oynamışlar. Bugün de iyi değildi sonradan girdiğinde. Barış Singo ile sol taraflarını bayiltabiliriz heriflerin.