⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Eger basacaksak sara yerine yunus olmalı yunus o işi daha iyi yapıyor yogunluk ve şiddet açısından. Sara o kadar yapamiyor.

Katılıyorum, formda bir yunus bizim hücum aksiyonlarını baya genişletiyor ama bu sezon bir türlü aşamadı sıkıntılarını, sakatlık mı, mental mi, fiziksel yorgunluk mu.. bişey var ve aşamıyor bunu bir türlü. Bir de adamın asıl mevkisi sağ açık aslında ama sane var diye 10 numarada oynuyor bu sene

Çocuğa çok sövülüyor burada ama nasıl bir durumu varsa sakatlık kaynaklı ağrıları olduğu belli.

İnşallah yaz dönemi gelince neyse atlatır o yüzden pek ona sövmüyorum. Bizim sağlık ekibinin eline düşen iflah olmuyor valla şaka maka.
Zaten performansını da etkiliyor bu taraftar homurdanmalari

Liverpool Engelli Taraftarlar Derneği: "Bu, Galatasaray'da özel olarak yapılmış yeni bir tekerlekli sandalye platformudur. Eylül ayındaki son ziyaretimizde birkaç sorun yaşamıştık, ancak Galatasaray bunları düzeltmekle kalmadı, beklentilerin de ötesine geçti. Üstün iş birliğiniz için teşekkürler Galatasaray SK, Liverpool FC ve UEFA"

1773060180956.webp

deplasman yasağı kalkmış sanırım , kulüp üyesi birinden geldi haber şimdi , teyit ettirmeye çalışıyorum , hadi inşallah

Ne çabuk geldi olm maç günü lan.

Şu fikstürü sakatlıksız geçmemiz elzem.

Curtis Johnson da sarı kart sınırı imiş, orta sahada domuz gibi, tek dinamik adamları! Turun formülü onu ikinci maça çıkarmamak, maçın formülü de güvenli oyun. Beraberlik bile iyi sonuç, ikinci maça şansi taşımak lazım

Alisson ve Isak yok

Bari devre arasında maç sonunda punduna getirin de Van Dijk'e sözleşme imzalatın

Herifler kale boş çıkacaklar bari burda yenek de güzel kapatak yav en azından şansımız %20ye çıkmıştır tek maç için alsak keşke de orada 3-0 yenilsek de umurumda olmaz

Herifler kale boş çıkacaklar bari burda yenek de güzel kapatak yav en azından şansımız %20ye çıkmıştır tek maç için alsak keşke de orada 3-0 yenilsek de umurumda olmaz

Kale boş çıkan Schalke'ye şut çekememiştik en son.

Bir takımın eksik gelmesinin bize yaradığını hiç görmedim.

Kale boş çıkan Schalke'ye şut çekememiştik en son.

Bir takımın eksik gelmesinin bize yaradığını hiç görmedim.
O zamanlar gariban takimdik artık yüksek kalite oyuncularımız var en azından.Schalke maclarinda derdiyok filan yok muydu

Geri
Üst Alt