- 26 Ocak 2021
- 40.961
- 40.221
- 3.078
Eger basacaksak sara yerine yunus olmalı yunus o işi daha iyi yapıyor yogunluk ve şiddet açısından. Sara o kadar yapamiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eger basacaksak sara yerine yunus olmalı yunus o işi daha iyi yapıyor yogunluk ve şiddet açısından. Sara o kadar yapamiyor.
Zaten performansını da etkiliyor bu taraftar homurdanmalariÇocuğa çok sövülüyor burada ama nasıl bir durumu varsa sakatlık kaynaklı ağrıları olduğu belli.
İnşallah yaz dönemi gelince neyse atlatır o yüzden pek ona sövmüyorum. Bizim sağlık ekibinin eline düşen iflah olmuyor valla şaka maka.
yalan habermiş , hala yazışmalar sürüyormuşdeplasman yasağı kalkmış sanırım , kulüp üyesi birinden geldi haber şimdi , teyit ettirmeye çalışıyorum , hadi inşallah
Alisson ve Isak yok
Alisson ve Isak yok
Herifler kale boş çıkacaklar bari burda yenek de güzel kapatak yav en azından şansımız %20ye çıkmıştır tek maç için alsak keşke de orada 3-0 yenilsek de umurumda olmaz
O zamanlar gariban takimdik artık yüksek kalite oyuncularımız var en azından.Schalke maclarinda derdiyok filan yok muyduKale boş çıkan Schalke'ye şut çekememiştik en son.
Bir takımın eksik gelmesinin bize yaradığını hiç görmedim.