⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

ben iddia falan anlamam da çok yüksek liverpool'un oranı.1.5 katı o zaman bas al bedava para

10 numarada sara varsa kontrollü oyun.

Yunus varsa ağza kadar basıcaz demektir.

1000049792.webp

Aynı fikirdeyim

Kerem Övet: "Ben Noa Lang'la başlarım. Sané'nin şu an iyi bir durumda olduğunu düşünmüyorum. Sané'nin kaptıracağı topları Liverpool bize çok kötü ödetir. Beşiktaş maçında bile çok fazla yaptı. Bu maç o riski almam.

Buralara kadar geldik artik elensek de olur gibi bir düsünce olmamali takim da

Yine sonuna kadar mücadele etmeliyiz

Biz mücadele edelim kazanmak icin elimizden geleni yapalim,kazanamazsak saglik olsun deriz zaten ama böyle takimlara karsi üst turlarda oynamak devlerin arasinda olmak cok büyük bir heyecan

Stefano Fusaro: "Genellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında, atmosfer açısından Liverpool avantajlıdır. Ama bu sefer değil, Galatasaray'la değil.. Ve eğer Liverpool'u izlediyseniz, ki ben maalesef bu akşam çok fazla Liverpool maçı izlemek zorunda kaldım. Maalesef diyorum çünkü o savunma hattı birçok maçta delik deşik. Ve eğer bir gol geriye düşerlerse ve bu stadyumu coştururlarsa, Liverpool'un bu maçta ciddi sıkıntıya girebileceğine gerçekten inanıyorum.Türkiye'de birden fazla gol yerlerse, maçı çevirmeleri zor olacak. Çünkü, tekrar söylüyorum, bu savunma hattına hiç güvenim yok. Sakatlıklar var. Tutarlılık yok. Virgil van Dijk eski halinin gölgesi gibi. Bence Liverpool burada sıkıntıda. Bence daha kaliteli bir kadroya sahipler. Ama bu, sonucu alacakları anlamına gelmiyor. Çünkü o savunma hattı oynadıkları her takıma gol yedi.Ve bence Liverpool'un iyi bir başlangıç yapması gerekiyor. Yoksa iki veya üç gol geride kalabilirler. Ve ilk maçta iki veya üç gol geride kalırlarsa, ikinci maçta gol yememek için yeterli güce sahip olup olmadıklarından emin değilim." (CBC Sports Golazo)

Geri
Üst Alt