Stefano Fusaro: "Genellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında, atmosfer açısından Liverpool avantajlıdır. Ama bu sefer değil, Galatasaray'la değil.. Ve eğer Liverpool'u izlediyseniz, ki ben maalesef bu akşam çok fazla Liverpool maçı izlemek zorunda kaldım. Maalesef diyorum çünkü o savunma hattı birçok maçta delik deşik. Ve eğer bir gol geriye düşerlerse ve bu stadyumu coştururlarsa, Liverpool'un bu maçta ciddi sıkıntıya girebileceğine gerçekten inanıyorum.Türkiye'de birden fazla gol yerlerse, maçı çevirmeleri zor olacak. Çünkü, tekrar söylüyorum, bu savunma hattına hiç güvenim yok. Sakatlıklar var. Tutarlılık yok. Virgil van Dijk eski halinin gölgesi gibi. Bence Liverpool burada sıkıntıda. Bence daha kaliteli bir kadroya sahipler. Ama bu, sonucu alacakları anlamına gelmiyor. Çünkü o savunma hattı oynadıkları her takıma gol yedi.Ve bence Liverpool'un iyi bir başlangıç yapması gerekiyor. Yoksa iki veya üç gol geride kalabilirler. Ve ilk maçta iki veya üç gol geride kalırlarsa, ikinci maçta gol yememek için yeterli güce sahip olup olmadıklarından emin değilim." (CBC Sports Golazo)