⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Liverpool ilk maca göre daha formda. Ama biz de öyleyiz.

2-1 veya 1-1 diyorum. Bence Liverpool kesin atar bir tane (bizim defans malum).

Fiziksel gücümüz ve hızımız tempomuz mücadelemiz ile öne çıkıyoruz bu bizi yenilmez kılıyor yıllardır böyle bir takım izlemedim ben kırılgan olurduk hep rakipleride korkutan şey aslında bu

pozisyonlara gireceğiz orası kesin ama bitirebilecek miyiz? çok kaçırıyoruz kaçırdıkça inanç azalıyor futbolcularımızda. takımın tek eksiği icardi bitiriciliği. özellikle barış sara yunus sane çerez gibi harcıyorlar pozsiyonları. hatta bazen osimhen bile şaşırtıyor bu konuda. Tek endişem bu, yoksa premier lig 1. değil, 6.sı ile oynuyoruz. ne kadar iyi olursa olsun puan kaybedebilen bir takım var karşımızda. o pozisyonları harcayacakmıyız sokacakmıyız görelim

Deplasmana şöyle çıkma şekli

Günay
Boey Singo Lemina Eren
İlkay Torreira Sara
Sane Barış Yunus

yenersek tarihin en kötü lügürpul'u
yenilirsek tarihin en iyi lügürpul'u

bu rakip dediğimiz camianin taraftarlarına bakacak olsaydık ohoo ölme essegim ölme

besiktas gibi rezil degiliz ve eğer juve rövanş maçı gibi mala bağlayacaksak 7-0'lik skor ile çeyrek finaldeyiz beyler

Yolun sonunda şampiyonlar ligini kazanacaksak şu an az bile sevinip, heyecanlanıyoruz.
Mesela kimse chelsea-psg eşlesmesinden kim gelecek merak etmiyor. Ben ediyorum!!!!

Geri
Üst Alt