⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Ucl de kaç tane maca ciktik bu sene 1 kere haric it hakem vermediler nerde cer cop şaibeli İspanyol yada portekizli var onları verdiler

zobozlai yine sağbek ha
images-1.webp

Grup maçında stattaki atmosfer mükemmel ötesi bir şeydi.

Daha nasıl üstüne çıkılır bilmiyorum ama o performansın bir tık daha üstüne çıkmayı başarırsak bunların anasını atlatırız akşama.

Arne Slot yine Hollanda kanalında (Ziggo Sport) grup maçını penaltı ile kaybettiklerini ve o penaltıyı hala kabul etmediğini deklare etti.

Bugün 3 penaltı atıp, maçı alıp, kendisini eve yollayalım. Ömür boyu bir daha İstanbula ayak atmasın.

Kelin üç ay daha ağlayıp gezeceği bir maç olur umarım.

5 farklı yenersek belki sansımız olur turu gecmek için. hala sinirim gecmedi juve macındaki.

Grup maçında stattaki atmosfer mükemmel ötesi bir şeydi.

Daha nasıl üstüne çıkılır bilmiyorum ama o performansın bir tık daha üstüne çıkmayı başarırsak bunların anasını atlatırız akşama.
Bayern mi daha iyiydi bu mu? Ikisinin üstü var mı hatırlamıyorum.

Arne Slot yine Hollanda kanalında (Ziggo Sport) grup maçını penaltı ile kaybettiklerini ve o penaltıyı hala kabul etmediğini deklare etti.

Bugün 3 penaltı atıp, maçı alıp, kendisini eve yollayalım. Ömür boyu bir daha İstanbula ayak atmasın.
Amma ağladı bu dingil de.

Koyalım da Hollanda'daki köyüne doğru yol alsın.

5 farklı yenersek belki sansımız olur turu gecmek için. hala sinirim gecmedi juve macındaki.

Sana Barça’ya 3-0 yenilip yine de turu geçtiği için Simone ve A. Madrid oyuncularının sevincini fırlatmak lazım.

Tabii ki kötü maçtı ama böyle bu kadar öfke duyacak bir şey yok yau

Geri
Üst Alt