Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Ucl de kaç tane maca ciktik bu sene 1 kere haric it hakem vermediler nerde cer cop şaibeli İspanyol yada portekizli var onları verdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman ayni olacak degil ya, bikerede olumlu olur.Koreografi açılıyorsa şimdiden geçmiş olsun
zobozlai yine sağbek ha
Oh oh guzel kadro
Keşke böyle çıksalar kele şaplatır göndeririz
Tabiki de evetDoğru, Florya ve Riva'yi satmak büyük başarıydı.
Bayern mi daha iyiydi bu mu? Ikisinin üstü var mı hatırlamıyorum.Grup maçında stattaki atmosfer mükemmel ötesi bir şeydi.
Daha nasıl üstüne çıkılır bilmiyorum ama o performansın bir tık daha üstüne çıkmayı başarırsak bunların anasını atlatırız akşama.
Amma ağladı bu dingil de.Arne Slot yine Hollanda kanalında (Ziggo Sport) grup maçını penaltı ile kaybettiklerini ve o penaltıyı hala kabul etmediğini deklare etti.
Bugün 3 penaltı atıp, maçı alıp, kendisini eve yollayalım. Ömür boyu bir daha İstanbula ayak atmasın.
Liver maçında stattaydım manyak bir şeydi. Maçtan sonra 3 gün sesim kısıktı.Bayern mi daha iyiydi bu mu? Ikisinin üstü var mı hatırlamıyorum.
5 farklı yenersek belki sansımız olur turu gecmek için. hala sinirim gecmedi juve macındaki.
Ekli dosyayı görüntüle 317770
ekitike ekitike ettim seni tebrikike