⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Tottenhamla oynayacaklar haftasonu...

2.mac isterseniz 10 gol yiyin yapacağınızı yaptiniz siz

Salah ı yok ettik resmen.

Ekitike de çok ters adam direk kale önünde bitiyor onu da etkisiz hale getirdik aslında müthiş oyuncu tam bize anti olacak bi herifti
sanchez de baya iyi marke etti de singo'yla her eşleşmesinde ezildi ve çok iyi oyuncu bence ekitike

Bence de takılacaklar ama başakşehir maçı her türlü çok kritik
Akbilin son 2 maçını full izledim neden bilmiyorum düşüş var takımlarında son 2 mac şansla puan aldılar goztepe misal tek kale oynadi ,bireysel beceri ozbekler ile gidiyorlar
Bizim macta 2 sol bekleride yok yani bizim sag taraf cok önemli
Uzun adamlari oldugu icin surekli havadan top atıyorlar singo yorgun degilse oynamali boey de oynamali

2. gol bana hala gol gibi geliyor
barış koştu ama toptan uzaktı zaten. etki edemiyor ki pozisyona

Topa doğru koşan ve çok düşük de olsa bir ihtimal yetişebilecek adamı bir itiyor eliyle koluyla... Bence şu anki kurallara göre ofsayt...

Takım mükemmeldi. Bu oyuna 1-0 az oldu. İptal edilen gol tam bi şansızlık 2 olsa 3-4 ü bulurduk.

Baya Avrupa'nın kaşar takımlarından biri olduk ha Real, Barca, Bayern, Cimbom.

Bunu söylemek istemiyorum artık ama değişiklik konusunda derbiden sonra yine cok kötüydü hoca adam 4 senedir israrla 75ten once oyuncu almıyor, derbide sana bugun baris cikar beni diye bağırdılar
Böyle yaptıkça oyuncuyuda kaybediyoruz ama okan hoca gercekten bu konuda akıl alır gibi degil

40 dakika 10 kişi oynadığın Bjk deplasmanından yenip gel bir de üstüne Liverpool'u bu sene ikinci kez yen. Takıma ve hocaya helal olsun demekten başka şey düşmez gerçek Galatasaraylılar'a.

Bu yorgunluk meselesini fazla büyütmemek lazım.. Yeter ki sakatlık olmasın..

2 gün izin, Cuma günü hafif bir ter idmanı.. Bitti, gitti.. 3 leriz..

Salah ı yok ettik resmen.

Ekitike de çok ters adam direk kale önünde bitiyor onu da etkisiz hale getirdik aslında müthiş oyuncu tam bize anti olacak bi herifti

Osimhenimsi o da baya ya... Uzun atıldığında alma şansı varsa bir şekil alıyor sanki... Tekniği falan da gayet iyi... Yine de 1-2 an hariç iyi marke ettik...

Nerde o 8 yiyen ve 8 atanlarin arasina girip bugun 4 gunde 2inci kez yenilen dingil? Mac cikisinda yakalasin o mikrofoncular onu

Her işte bi hayır vardır 5-2 de bile eleniyorduk böylesi daha iyi belki, hayvan gibi saldırmak yerine sakin oynaacaklar belki fizik olarakta ezilmiyoruz çünkü.. hayırlısı diyorum tek istediğim orada bir gol atabilmek ..

Geri
Üst Alt