- 22 Kasım 2008
- 11.293
- 6.987
- 2.493
Yarım fırsatlar ve karamboller hepsi ya Barış'ın kaptırdığı hariç. Bir de belk McAllister'ın yandan dışarı vurduğu... Çoğu da maçın ilk 5dk'sında o yarm şansların...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanchez de baya iyi marke etti de singo'yla her eşleşmesinde ezildi ve çok iyi oyuncu bence ekitikeSalah ı yok ettik resmen.
Ekitike de çok ters adam direk kale önünde bitiyor onu da etkisiz hale getirdik aslında müthiş oyuncu tam bize anti olacak bi herifti
Akbilin son 2 maçını full izledim neden bilmiyorum düşüş var takımlarında son 2 mac şansla puan aldılar goztepe misal tek kale oynadi ,bireysel beceri ozbekler ile gidiyorlarBence de takılacaklar ama başakşehir maçı her türlü çok kritik
2. gol bana hala gol gibi geliyor
barış koştu ama toptan uzaktı zaten. etki edemiyor ki pozisyona
Müthiş oyuncu yav iki maçta da kötü gösterdik ama anfield da başımızı en çok ağrıtan oyuncu olacak muhtemelensanchez de baya iyi marke etti de singo'yla her eşleşmesinde ezildi ve çok iyi oyuncu bence ekitike
Barış ikili mücadeleye girdi net ofsayt benceTertemiz golumuzu yediler bu arada
2. Maçta Barışa önlem almamız lazım.Yarım fırsatlar ve karamboller hepsi ya Barış'ın kaptırdığı hariç. Bir de belk McAllister'ın yandan dışarı vurduğu... Çoğu da maçın ilk 5dk'sında o yarm şansların...
Maalesef ofsayt doğruTertemiz golumuzu yediler bu arada
Salah ı yok ettik resmen.
Ekitike de çok ters adam direk kale önünde bitiyor onu da etkisiz hale getirdik aslında müthiş oyuncu tam bize anti olacak bi herifti