Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK maçında bugünkü eforun çeyreği yoktu Enes abiBen de maçı izlerken aynı şeyi düşündüm renktaşım işi kafaya koyduktan sonra Galatasaray 'ı izlemek çok keyifli. Hafta sonu konsantre olmuş takımı Beşiktaş karşısında şimdi Liverpool karşısında izlediğimiz takımı bunun haricinde lig aşamasında Liverpool-Bodo ve Ajax maçlarını içerde Atletico maçını son 24 turunda Juventus maçını filan düşünüyorum gerçekten keşke sürekli bu takımlara karşı Şampiyonlar ligi seviyesnde böyle maçlar oynasak diyorum
Ahh ulan niye tottenham'i cekmedik kurada. 20. dk'da 4-0 gerideler Atletico ya karşı..
CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biyerde yetisemecegini anlyinca zaten hizini kesiyor baris. Bu golü sadece bize karsi iptal ederler. Hele o yan hakem yokmu hemen bayragi kaldiriyor önce bi bak topun nereye gittigini. Sonra dönecekse vardan döner. Cok hevesliydi atagi kesmeye.Tekrarını izledim de saçma sapan bir ofsaytmış
@Sami Karakoç@Oğuzhan Sesko @Sami Karakoç
Ekli dosyayı görüntüle 317731
Filtreyi en son buraya kadar düşürdüm Avrupa maçı olduğu için çok veri yok tabi yarın güncelleme ile sabit bir skor çıkarsa atarım buraya.
Hocam geçen haftalar kaç kere yazdım burda, Liverpool bu sezon inanılmaz dengesiz bir takım, ve çok sakatı var bu sakatları çoğu arkadaş kaale almadı ama tam da rotasyon oyuncuları bunlar ve 2 Wolves deplasmanı sonra da biz 3 deplasmana hep aynı oyuncularla çıktılar ve yorgunlukları, oyun disiplin sıkıntıları ayan beyan ortaya çıktı. İnşallah deplasmanda da etkili bir oyun ortaya koyarız çünkü Liverpool bize karşı yine üstünlük kuramayacak. Tabi hakem faktörü de çok önemli.İşin enteresan tarafı Liverpool kısım kısım ileri geldiği zamanlar hariç maçta öne çıktığı net bir bölüm olmadı. Golü attıktan sonra bile Liverpool bizi karşılayan takım oldu. Adamlar pozisyon bulduysa da bizim saçma sapan pas hatalarımız ile gelen pozisyonlar oldu yoksa Liverpool'a hiç boş zaman ve alan bırakmadık