⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Ahh ulan niye tottenham'i cekmedik kurada :). 20. dk'da 4-0 gerideler Atletico ya karşı..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de maçı izlerken aynı şeyi düşündüm renktaşım işi kafaya koyduktan sonra Galatasaray 'ı izlemek çok keyifli. Hafta sonu konsantre olmuş takımı Beşiktaş karşısında şimdi Liverpool karşısında izlediğimiz takımı bunun haricinde lig aşamasında Liverpool-Bodo ve Ajax maçlarını içerde Atletico maçını son 24 turunda Juventus maçını filan düşünüyorum gerçekten keşke sürekli bu takımlara karşı Şampiyonlar ligi seviyesnde böyle maçlar oynasak diyorum
BJK maçında bugünkü eforun çeyreği yoktu Enes abi

Bugünkü bambaşka bir şeydi,ben BJK maçında o rölanti 2. vitesteki oyunu gördükten sonra bugün mücadele edeceklerini bekliyordum da bu kadarını da beklemiyordum

Ahh ulan niye tottenham'i cekmedik kurada :). 20. dk'da 4-0 gerideler Atletico ya karşı..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce aynı hataya kendim düştüm... Şimdiden hayıflanırsak ümitsiziz demektir... Boşverelim o ihtimalleri... Liverpool'u elersek daha büyük iş olacak...

Tekrarını izledim de saçma sapan bir ofsaytmış
Biyerde yetisemecegini anlyinca zaten hizini kesiyor baris. Bu golü sadece bize karsi iptal ederler. Hele o yan hakem yokmu hemen bayragi kaldiriyor önce bi bak topun nereye gittigini. Sonra dönecekse vardan döner. Cok hevesliydi atagi kesmeye.

bu galibiyet ile salıncak kardeşler dahil herkesin agzını cok güzel kapattık seslerini tek hamleyle kestik.

Hem maçın başında hem de 2.yarının başında kabus gibi pozisyonlar verdik, acayip acayip pas hataları oldu hem de en riskli bölgede. Orada es kaza yememek oyunda tuttu bizi. Liverpool baya tempolu takım, ama biz ciddi ciddi karşılık verdik bu tempoya, büyük iş yaptık. Bugün ilk Liverpool maçından çok daha büyük oynadık, bu seviyede bu kadar kafa tutabilmek müthiş gururlu hissettirdi. Kurada Tottenham gelmediğine daha çok üzüldüm bugün.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin enteresan tarafı Liverpool kısım kısım ileri geldiği zamanlar hariç maçta öne çıktığı net bir bölüm olmadı. Golü attıktan sonra bile Liverpool bizi karşılayan takım oldu. Adamlar pozisyon bulduysa da bizim saçma sapan pas hatalarımız ile gelen pozisyonlar oldu yoksa Liverpool'a hiç boş zaman ve alan bırakmadık
Hocam geçen haftalar kaç kere yazdım burda, Liverpool bu sezon inanılmaz dengesiz bir takım, ve çok sakatı var bu sakatları çoğu arkadaş kaale almadı ama tam da rotasyon oyuncuları bunlar ve 2 Wolves deplasmanı sonra da biz 3 deplasmana hep aynı oyuncularla çıktılar ve yorgunlukları, oyun disiplin sıkıntıları ayan beyan ortaya çıktı. İnşallah deplasmanda da etkili bir oyun ortaya koyarız çünkü Liverpool bize karşı yine üstünlük kuramayacak. Tabi hakem faktörü de çok önemli.

ulan o kadar normal gelmeye başladı ki pl şampiyonunu yenmek hem de bunu 1 yılda 2 kez yapmak çok garip

samsun macı beni dagıtmıstı iyi oldu simdi onlar dagıldı deplasmanda 2-2 gibi biter liverpool bitik

Geri
Üst Alt