⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

takımlara bakıyorumda gümbür gümbür oynayan kimse yok nerdeyse kupa almak için ideal bi ortam mevcut

BJK maçında bugünkü eforun çeyreği yoktu Enes abi

Bugünkü bambaşka bir şeydi,ben BJK maçında o rölanti 2. vitesteki oyunu gördükten sonra bugün mücadele edeceklerini bekliyordum da bu kadarını da beklemiyordum
Doğru, bu aslında şeyi gösteriyor konsantre olduğu zaman takım çoğu rakibe göre sezonun ligdeki en zor deplasman maçında 2. viteste elini kolunu sallayabilecek seviyede. Biz ligde bu üstünlüğü sahaya çok yansıtamadık

Hoş ligde çoğu puan kaybının da doğrudan Şampiyonlar Ligine bağlı yorgunluk ve sakatlıkların etkilediğine inanıyorum.
Mesela ilk Liverpool galibiyeti sonrasında içeride hem Davinson 'un atıldığı hem Singo 'nun sakatlandığı Beşiktaş beraberliği
Ajax maçından hemen önce İlkay - Singo ve Davinson 'un olmadığı Trabzon beraberliği
Ajax maçından hemen sonra Kocaeli'ne karşı Okan Hoca 'nın saçma 4-4-2 denemesiyle gelen Kocaeli mağlubiyeti
USG maçından sonra sahaya çıkarabileceğimiz 11 adamı zor bulduğumuz dönemde Fenerbahçe beraberliği
Atletico maçından hemen öncesinde gelen Antep beraberliği
Efsanevi Juventus galibiyetinden sonra oynadığımız Konya maçında yine saçma bir rotasyon ile gelen mağlubiyet

Derken bakıyorum Ligde puan kaybettiğimiz 6 maçın tamamı ya Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde ya sonrasında. Dediğim gibi Şampiyonlar Ligi 'yle birlikte gelen yorgunluk ve sakatlıkların etkisi de olsa da tam olarak senin dediğin ve @Nedim Tokuyucu 'nun dediğini %100 doğrulanıyor

Sanchezin 2. Maçta olmamasi kötü birşey değil bence. Lemina daha iyi oynayacaktır.

Sanchez bu sene iyi değil. Beşiktaş maçında bile 2 kere iska geçti Allah'tan gol olmadı.

Barışın geri pasında yetisemeyecegi belli yinede o çalımı yedi. Onu. Dışında takım iyiydi

liverpool'a deplasmanda gol attıgımız an seyircileri homurdanmaya başlar juve macı gibi atamazsak muhtesem atmosfer yaparlar zaten cogu oturup mac izliyor buz gibiler skor kötüyken

Şeyi merak ediyorum şöyle son 10 sezonda filan Liverpool 'a karşı oynadığı 2 maçı da gol yemeden kazanabilen kaç takım oldu?

Geri
Üst Alt