⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

Televizyonda göremedik. Fetö eskilerinin cirit attığı TRT! Yatacak yeriniz yok.

Son düzenleme:
Sonraki maç ne olur bilmem ama skoru korumak için sahaya çıkmasın hoca... galibiyete çıksın mağlup olmaz görürsünüz...

Herkes böyle oyunu soğutacağımızı falan beklerken sanki bize skor lazımmış ve iç sahadaymışız gibi sığır presle başlayıp bunları bir şoka uğratsak ve bir gol sıkıştırsak nasıl olur acaba...

3407.webp

Haziran ayında 29 yaşına girecek (mağarasını geçiyorum) ve kariyerindeki en büyük başarısı 1.5 sezon Wolves'ta oynamak olan bir stopere koca 1 transfer dönemi peşinden koşarak 18 milyon versek GSC'nin yarısı banlanırdı herhalde.
Bak şakasız söylüyorum, acayip kötü bir herif bence. Osi ve BAY'ın herifi duman etmesi ile de alakası yok.
Musrati transferinden daha kötüsünü yapamazlar diyordum, helal olsun valla. Nerden izlediler, beğendiler, aldılar... Bakıldığında acayip başarı. :puhaha:

Biz bunları eleyeceğiz, maçtan önce de dedim. Gs camiası gerçekten inansın final neden olmasın? Buralar için şampiyon oluyoruz, buralarda maç izlemeyi seviyoruz. Bu bizim genetiğimizde var. Bütün dünya klüplerinin olmak istediği yerdeyiz şu an. Hem keyfini çıkaralım hem de hedef küçültmeden ilerleyelim. Liverpool u elersek, psg ya da chelsea geliyor, bence elenmeyecek takımlar değil. İşin özü buraya kadar yeter demeyelim, daha fazlasını isteyelim. Oynarız.

İçeride elimizden son saniyede kaçırdığımız A.Madrid 5 atıyor Tottenham’a.

O tarafta olsak final yolu çok daha kolaydı.

Zoru ile gidiyoruz ama şu gurur ayrı bir şey.

Bu sene kimse inanmıyor belki ama bir şekilde şu turu geçersek final oynayacağız.

PSG/Chelsea sonrasında kim gelirse Liverpool’dan daha zor değil. Zor olsa da kağıt üzerinde sahada olmayacak daha zor.

Sadece City’nin bir şekilde elenmesi lazım.

İkinci maçın sonucundan bağımsız ben bu sene o çok beklenen avrupa performansından oldukça memnunum.
Bunun dışında genel olarak baktığımızda ise çok iyi bir proje takımı olduk gerçekten. Adım adım büyüdü takım 4 senede. Kemik kadroyu sürekli koruyarak ve yanlışlarda çok ısrar etmeyerek bu güne gelindi. Yayın gelirleri de istenen seviyede olabilse her sene Osimhen maliyetinde birini almamız gayet mümkün olacak.
Dursun başkan kaynak getirecek proje konusunda çağ atlattı. Erden Timur la başlayan sponsorlukları da ciddi şekilde arttırdı ve sadece görevini yapıyor. Aynı avrupa takımlarında olduğu gibi asla ön planda değil. Başarılarda hep hoca ve futbolcular ön planda. Bu gelişimden de son derece memnunum.

Geri
Üst Alt