Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.792
- 4.217
- 1.468
Osimen hava topuna çıkamıyor çıkması lazım 10 kişi oynuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm sen nasıl bi kamilsin yaw benimle aynı eleştiriyi yapıp beni eleştiriyosunHadi lan oradan maçı izle atağa kaldırmıyor puşt hakem osi oynamıyor... Bir sus şimdi milletin sinirleri tepesindeyken eyyamcı eyyamcı konuşup durma
Daha vermedigi en az 5 faul daha var. Resmen hakem tarafindan dayak yiyoruz
Sallai kanatta hep böyle, kanat için yetetnekli biri değil. Bekte bazen çok büyük oynuyor bazen de saatli bomba.Sallai yalnız 1 tane olumlu top kullanamadı
Penaltılara gitmez bu maç skoru aldık aldık ikinci yarı yoksa bu hakemle penaltı falan imkansızMuhtemelen en mantıklısı bu olur ama iş penaltıya giderse oyuna bir şekil Icardi'yi vs penaltıcıları dahil etmek lazım.
Görmedim çiziği. Ama düşme şekli tam arda gülerin bjk maçında aldığı balıklama stilBence pozisyon penaltı, çok net göremiyoruz ama Sabo'nun kaval kemiği çizilmiş kanıyordu. Takmış belli ki yani.
Takım o adiyi görüp hala nasıl hırs yapmıyor. Ben tv önünde çıldırdımHer şeyi geçtim bu Slot denen orospu çocuğu gibi bir teknik direktör görmedim.
Bu nasıl bir çirkeflik ve orospu çocukluğudur?
Fmartta göre hala 15m€. Geldigi günün aynisi.Uğurcan 80 milyon euro ula