G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
mucize olması lazım kötüyüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşına geldiği icin fenermarkt düşürür değerini.Şu turu geçersek Uğurcan 50 milyon olur.
Hakem nasıl rezilse okan da beter. İkisi de kendi işini rezilce yaptıHâla Okan diyenler var çıldıracam..
Ulan adamlar faulden gol attı..Saçma bir penaltı aldı..Bizim lehimize yarı saha da tek faul çalmıyor piç kurusu daha ne olacak..
Psg bunlari haslar, muhim olan bizm oynumuz.. boyle oyun olmamali..Lpool‘un da Slot‘un da abv. Hic bisey yok bunlardan oynasak alacaz, korkak, ürkek be yumusak basladik yine
Aynen kornerden önce faul vardi.Hakem bizi ezmelerine izin verdi. Yediğimiz golden önce ortasahada sarayı çekerek düşürüyor devam diyor gidiyor korner gol. Ayr
Bu yaşına kadar bu yetenek skalası ile kanat oynaması zaten mucizeymişSallai sağ bek oynaya oynaya orijinal mevkisini unutmuş resmen adam
ben de 2-3 kere baya sövdüm elini kolunu .... diye . sakatsan çık abi şu maçta ne gerek var şuna ya. delirdim resmen yaaaadam koca 45 kolunu tuttu gezdi ya.
vallahi sinirden yastık kemirdim.
Sık sık taca attigi uzun toplardan dolayi fiyatini sabit tuttuk gelir tm denFmartta göre hala 15m€. Geldigi günün aynisi.
aynen öyle önde olduğumuz maçın uzatma dakikaları gibi oynuyoruz rakip malmö de liverpool da olsaBoṣuna uzun uzun yazmaya gerek yok. Kisaca avrupa deplasmanlarinda yokuz, 4 sene oldu okan bey deplasman oyunu bulamadi