⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

2. yarı daha iyi bekliyordum takımı ama Sane-Lang beraber girince (biri zorunluluktu anlıyorum ama ikisi birden?) daha da yumuşadık... Azıcık da önde oynayalım deyince 2 tane arka arkaya yazıverdiler ve tur bitti... Halbuki daha pis kapanıp kontra kovalamamız lazımdı o değişkliklerle... Gerçi Sane'nin falan savunma yapmaya niyeti var mıydı şüpheli... Neyse 3-0'dan sonrası da Okan Hoca'nın tuhaf oyuncu değişiklikleri ve fazla fark olmasın diye duayla geçti zaten... Maç sırasında şu renksiz minik kuşların rekorunu dile getirenlere ben de kızdım ama şaka maka kalecimiz Uğurcan değil de Hakan Arıkan olsaydı aynı maçı izlemiş olurduk gibi...

Bugün Juve maçı kadar dağınık değildik ilk yarıda ama Juve maçından bile daha siliktik, hiç topu alamadık, sadece ilk yarım saat falan defansta fena durmadık, o kadar. Hata yapmamak için sürekli topu ileri rastgele vurduk ve Osimhen de koşamadığı için zaten tek kale maça döndü... İkinci yarıyı da yukarıda anlattım... Takım Osimhen'e bu kadar bağımlı olmamalı elbette ama bu sefer sadece oyun değil psikolojik olarak da bağımlı gibiydik... Adam sakatlanınca takımın inancı kayboldu...

Sonraki dönemlerini hiç sevmem ama orada cesaretli ve kendi oyunumuzu oynarız diyen hoca faktörü de vardı
Şimdiki hocamızda teknik taktik hiçbir şey yok, sadece yetenekli oyuncularla gidiyoruz işte
Nasıl yok, haksızlık ediyorsun bence.
Bir de o dönemin futbolu ile şimdiki futbol arasında çok fark var o dönem 3-0 olduğunda ezdi felan oluyordu ve tur ordan dönmüyordu. Şimdi durum öyle değil yakaladım mi acımasız oluyorlar, newcastle kötü takım mı?

Langın parmakta kopma var diyolar operasyon olacakmış

Beyler bu seviyeleri alışkanlık haline getirmemiz lazım. Hocaya, tek tek futbolculara falan saydırmayı bırakalım. Dürüst olmak gerekirse, Osimhen sakatlanmamış olsaydı bile, Boey yerine Sallai çıksa bile biz bu turu geçemezdik. Kabul edelim ki, rakiple aramızda büyük bir sıklet farkı var. Chelsea, M.City'nin falan elendiği bir dünyadan bahsediyoruz. Kötü oyunu eleştirebiliriz ama İngiltere'de aşırı bilenmiş bir Liverpool'a karşı zaten çok iyi oyun beklenemezdi de.. Neyse, sağlık olsun. Artık en büyük hedef 4. şampiyonluk ve seneye tekrar bu seviyelerde mücadele etmek.

Skor beklediğim bir skordu
2 futbolcumuza ve genel olarak oynanan gevşek oyuna üzülüyorum
İkisine de geçmiş olsun

Sportingi kücümsemeyin. Kupayi kazanabilirler. Cok iyi takim. Adamlar psgyi yendi lig asamasinda bosuna degildi o is.
Yok. Iyi takim, hatta kendi seviyesi icin cok iyi takim ama Bayern'i, Real'i, PSG'yi, Barca'yi eleyecek guc yok. Hatta Arsenal de tabii ki iyi takim ama bu diger takimlara gore daha cok hata yapiyorlar. O yuzden kesin diyemem Arsenal eler diye.

Lig asamasinda isler farkli yuruyor.

Üstteki kadro olsaydı bugün turu geçerdik.
IMG_7703.webp

Yalnız burdan son olarak hakeme bir daha sövmek istiyorum. Orospu evladı kaç tane faulu vermedi rakibin kartını vermedi hiç kart çıkartmadı. Faulleri verse yine bir şey olmazdı mesele o değil ama kartları verse bu kadar sert oynayamazdı köpekler

Yok. Iyi takim, hatta kendi seviyesi icin cok iyi takim ama Bayern'i, Real'i, PSG'yi, Barca'yi eleyecek guc yok. Hatta Arsenal de tabii ki iyi takim ama bu diger takimlara gore daha cok hata yapiyorlar. O yuzden kesin diyemem Arsenal eler diye.

Lig asamasinda isler farkli yuruyor.
Bende gizli favori diyorum. Bakalim ne olacak.

valla 8 yeseydik de noa ve osi sakatlanmasaydı sokayım maçına

Juve deplasmaninda oyun olarak yediğimiz dayaktan kimsenin ders almamış olması en üzücü kisim

geçmiş olsun ligde 7 puan fark var bjk deplasmanı öncesi şu halde olsak korkardım ama 2 tane zor maçı kazandık yüzünüzü yıkayın milli araya girdik bi nefes alın

Şlde toplam 12 maç oynadık dile kolay ve ligde 1 maç eksiğiyle 4 puan öndeyiz hayallerimizin de ötesinde bir durum bu. Tarihe geçecek bir sezon geçiriyoruz keyfini çıkarmak lazım

Beyler bu seviyeleri alışkanlık haline getirmemiz lazım. Hocaya, tek tek futbolculara falan saydırmayı bırakalım. Dürüst olmak gerekirse, Osimhen sakatlanmamış olsaydı bile, Boey yerine Sallai çıksa bile biz bu turu geçemezdik. Kabul edelim ki, rakiple aramızda büyük bir sıklet farkı var. Chelsea, M.City'nin falan elendiği bir dünyadan bahsediyoruz. Kötü oyunu eleştirebiliriz ama İngiltere'de aşırı bilenmiş bir Liverpool'a karşı zaten çok iyi oyun beklenemezdi de.. Neyse, sağlık olsun. Artık en büyük hedef 4. şampiyonluk ve seneye tekrar bu seviyelerde mücadele etmek.
Mantikli bakinca evet bu yenilgi normal.. ama o juve macinda oyle bi havaya girdik ki, herkezi yenebilecek gucteyiz hisi geldi.. ama disarda oyle berbat oynuyoruz ki, o bizm cok zorumuza gidiyor.. ic ve dis saha gece, gunduz gibi.. o yuzden cok ofkeliyim okan hocaya.. 😔

Geri
Üst Alt