- 22 Kasım 2008
- 11.290
- 6.985
- 2.493
2. yarı daha iyi bekliyordum takımı ama Sane-Lang beraber girince (biri zorunluluktu anlıyorum ama ikisi birden?) daha da yumuşadık... Azıcık da önde oynayalım deyince 2 tane arka arkaya yazıverdiler ve tur bitti... Halbuki daha pis kapanıp kontra kovalamamız lazımdı o değişkliklerle... Gerçi Sane'nin falan savunma yapmaya niyeti var mıydı şüpheli... Neyse 3-0'dan sonrası da Okan Hoca'nın tuhaf oyuncu değişiklikleri ve fazla fark olmasın diye duayla geçti zaten... Maç sırasında şu renksiz minik kuşların rekorunu dile getirenlere ben de kızdım ama şaka maka kalecimiz Uğurcan değil de Hakan Arıkan olsaydı aynı maçı izlemiş olurduk gibi...
Bugün Juve maçı kadar dağınık değildik ilk yarıda ama Juve maçından bile daha siliktik, hiç topu alamadık, sadece ilk yarım saat falan defansta fena durmadık, o kadar. Hata yapmamak için sürekli topu ileri rastgele vurduk ve Osimhen de koşamadığı için zaten tek kale maça döndü... İkinci yarıyı da yukarıda anlattım... Takım Osimhen'e bu kadar bağımlı olmamalı elbette ama bu sefer sadece oyun değil psikolojik olarak da bağımlı gibiydik... Adam sakatlanınca takımın inancı kayboldu...
Bugün Juve maçı kadar dağınık değildik ilk yarıda ama Juve maçından bile daha siliktik, hiç topu alamadık, sadece ilk yarım saat falan defansta fena durmadık, o kadar. Hata yapmamak için sürekli topu ileri rastgele vurduk ve Osimhen de koşamadığı için zaten tek kale maça döndü... İkinci yarıyı da yukarıda anlattım... Takım Osimhen'e bu kadar bağımlı olmamalı elbette ama bu sefer sadece oyun değil psikolojik olarak da bağımlı gibiydik... Adam sakatlanınca takımın inancı kayboldu...