⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Geceriz. Hoca da, yonetim de bazi seyleri yeniden ogreniyor. Hatta biz bile. Su sokuk super ligin seviyesini artirabilsek, surekli iyi bir yarismanin etkisiyle seviyemizi daha iyi ogrenicez. PSG gibi seyh parasiyla donmuyor bu yatirimlar ki onlar bile 10 sene beklediler belki daha fazla. Herseyi kendimiz yapmaya calisiyoruz. Ama yapacagiz.
Öğrensek edersonla hiç ilgilenmezdik bile az biraz man city maçını izleyen birisi edersonun 1e1de max 6.5 7lik kaleci olduğunu bilir.Prime zamanı %70 75 topla oynama kaleye toplam 2-3 kere top geliyordu prime city zamanı.Oyuncuları kim izliyorsa bayağı kötüler.Düzeleceğini sanmıyorum.

belli bir yerden sonra futbol oynamadan kazanmak/tur atlamak imkansız. gurubun ilk maçında liverpool atletico madrid ile oynuyor anfield'ta, liverpool ilk 20 dakika da 2 gol buldu ancak sonrasında atletico madrid öyle bir futbol oynadı ki maçı 2-2 ye getirdi. uzatmada son dakikada yedi ama adamlar inanılmaz bir reaksiyon verdi 2-0'dan sonra. sen bunları yapamıyorsan boşuna hayal kurmayacaksın. ayrıca bu seviye maçlarda liverpool ile anfield'ta kafa kafaya oynayacak takım bir elin parmaklarını bile geçmez. fazla üstüne düşmeye gerek yok. mantalite farkı.

Bugunun tek olumlu seyi Oluai cezali TS macinda.

Deplasmanda geriye düşünce bırak maçı çevirmeyi gol bile atamıyoruz..

Avrupa

Frankfurt
Monaco
City
Liverpool
Juve deplasmanlari

Lig

Kocaeli
Konya

Toplam 7 maçta geriye düşmüşüz deplasmanlarda ve hepsini kaybettik geriye düşünce gol attığımız tek maç juve maçı ki o da normal sürede değil uzatma periyodunda..

Artık takımdaki lider oyuncu eksikliği mi oyun tarzımizla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama bunu çözmemiz lazim

Deplasmanda geriye düşünce bırak maçı çevirmeyi gol bile atamıyoruz..

Avrupa

Frankfurt
Monaco
City
Liverpool
Juve deplasmanlari

Lig

Kocaeli
Konya

Toplam 7 maçta geriye düşmüşüz deplasmanlarda ve hepsini kaybettik geriye düşünce gol attığımız tek maç juve maçı ki o da normal sürede değil uzatma periyodunda..

Artık takımdaki lider oyuncu eksikliği mi oyun tarzımizla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama bunu çözmemiz lazim
kirilganlik var hafif bu sene

Avrupada uzun süredir çok çok büyük bir deplasman problemi var. Artık özgüven problemine dönüştü ve sürekli helva gibi dağılıyor takım deplasmanlarda

Bu Beşiktaş nasıl 8 yemiş hayret ediyorum başımıza gelmeyen talihsizlik kalmadı oyuncunun parmağı bile koptu anca yarısını yedik.

Öğrensek edersonla hiç ilgilenmezdik bile az biraz man city maçını izleyen birisi edersonun 1e1de max 6.5 7lik kaleci olduğunu bilir.Prime zamanı %70 75 topla oynama kaleye toplam 2-3 kere top geliyordu prime city zamanı.Oyuncuları kim izliyorsa bayağı kötüler.Düzeleceğini sanmıyorum.
Biraz inanc goster arkadasim. Bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir.

Yeni yeni farkına varıyorum köz gibi oturdu yüreğime, feci canım sıkıldı

Bu liverpool elenmeyecek takım değildi

Yanlış 11 maça yanlış mentaliteyle başlangıç, sonrasında sakatlıklar hakem kıyımı falan talih de seni terkediyor malesef

Angry Denzel Washington GIF

Yeni yeni farkına varıyorum köz gibi oturdu yüreğime, feci canım sıkıldı

Bu liverpool elenmeyecek takım değildi

Yanlış 11 maça yanlış mentaliteyle başlangıç, sonrasında sakatlıklar hakem kıyımı falan talih de seni terkediyor malesef

Angry Denzel Washington GIF
Bizim önce mentaliteyi değiştirmemiz lazım, her avrupa deplasmanına özgüvensiz ve korkak çıkıyoruz. Gs dna'sına ters bir durum var 2 senedir

Biraz nabzımı düşürdüm hayırlısı değilmiş demek en mantıklısı ama bu Liverpool sahasında kötü değil bizim kolay kolay yapamadığımız öne geçtiklerinde taraftarı o havayı daha çabuk alıyorlar arkalarına Uğurcan gününde olmasa tatsız şeyler yaşardık
Davinson olsa çok farklı olurmuydu nedense farklı olmazdı gibi geliyor elimizde lig ve kupa var şampiyon olduğumuz gün bugünü düşünerek gerekli çalışmalar yapılır umarım

Bu sene kesinlikle başarılı olduk 5 tane s.ligi galibiyeti aldık büyük iş..

Ama bugünkü maç da maalesef en kepaze avrupa oyunlarımizdan biri oldu..

Geri
Üst Alt