Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.188
- 310
- 1.823
Şerefsiz ezik
PSG sizi bi iyi …..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şerefsiz ezik
Öğrensek edersonla hiç ilgilenmezdik bile az biraz man city maçını izleyen birisi edersonun 1e1de max 6.5 7lik kaleci olduğunu bilir.Prime zamanı %70 75 topla oynama kaleye toplam 2-3 kere top geliyordu prime city zamanı.Oyuncuları kim izliyorsa bayağı kötüler.Düzeleceğini sanmıyorum.Geceriz. Hoca da, yonetim de bazi seyleri yeniden ogreniyor. Hatta biz bile. Su sokuk super ligin seviyesini artirabilsek, surekli iyi bir yarismanin etkisiyle seviyemizi daha iyi ogrenicez. PSG gibi seyh parasiyla donmuyor bu yatirimlar ki onlar bile 10 sene beklediler belki daha fazla. Herseyi kendimiz yapmaya calisiyoruz. Ama yapacagiz.
kirilganlik var hafif bu seneDeplasmanda geriye düşünce bırak maçı çevirmeyi gol bile atamıyoruz..
Avrupa
Frankfurt
Monaco
City
Liverpool
Juve deplasmanlari
Lig
Kocaeli
Konya
Toplam 7 maçta geriye düşmüşüz deplasmanlarda ve hepsini kaybettik geriye düşünce gol attığımız tek maç juve maçı ki o da normal sürede değil uzatma periyodunda..
Artık takımdaki lider oyuncu eksikliği mi oyun tarzımizla alakalı bir durum mu bilmiyorum ama bunu çözmemiz lazim
Çok tırstım iş oraya gidecek diye çünkü ortam oluşmuştu. Singo stoperdeydi üstelikBu Beşiktaş nasıl 8 yemiş hayret ediyorum başımıza gelmeyen talihsizlik kalmadı oyuncunun parmağı bile koptu anca yarısını yedik.
Biraz inanc goster arkadasim. Bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir.Öğrensek edersonla hiç ilgilenmezdik bile az biraz man city maçını izleyen birisi edersonun 1e1de max 6.5 7lik kaleci olduğunu bilir.Prime zamanı %70 75 topla oynama kaleye toplam 2-3 kere top geliyordu prime city zamanı.Oyuncuları kim izliyorsa bayağı kötüler.Düzeleceğini sanmıyorum.
Bizim önce mentaliteyi değiştirmemiz lazım, her avrupa deplasmanına özgüvensiz ve korkak çıkıyoruz. Gs dna'sına ters bir durum var 2 senedirYeni yeni farkına varıyorum köz gibi oturdu yüreğime, feci canım sıkıldı
Bu liverpool elenmeyecek takım değildi
Yanlış 11 maça yanlış mentaliteyle başlangıç, sonrasında sakatlıklar hakem kıyımı falan talih de seni terkediyor malesef
![]()
Bizim önce mentaliteyi değiştirmemiz lazım, her avrupa deplasmanına özgüvensiz ve korkak çıkıyoruz. Gs dna'sına ters bir durum var 2 senedir