Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.788
- 90.456
- 5.003
Liverpool'u geçtikten sonra PSG ile karşılaşma işi kötü oldu. Hacamat yapar olum bunlar bize. Turu geçtiğimize pişman ederler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool'u geçtikten sonra PSG ile karşılaşma işi kötü oldu. Hacamat yapar olum bunlar bize. Turu geçtiğimize pişman ederler.
Sen ondan farksız misin sorarım sana@Emrah Yıldırım takdirlik bir durum yok banlayalim lütfen
Ben ban alirken juventusa ilk mac yeniliyorduk fenerle fark 3tu 1 ay ban yedim hersey mukemmel ilerledi .. Takdirinize birakiyorum bu durumu
17 mayis belgeselinin baslangic cumlesini dinleme recetesi yazalim.Liverpool'u geçtikten sonra PSG ile karşılaşma işi kötü oldu. Hacamat yapar olum bunlar bize. Turu geçtiğimize pişman ederler.
17 mayis belgeselinin baslangic cumlesini dinleme recetesi yazalim.
Soyle dusun, su cumle bir otursun akillara.
PSGyi elersen artik kupaya talipsin demektir. Bu gerceklesmese bile verecegi mesaj pahabicilemez.
Neyse once bu aksam onemli mac.
günayla psg deplasmanında napacağız ya
Oyle de bakilabilir ama net kupa adayi dedigim takim degil Liverpool(o harcamalarina ragmen) elersek etkisi oyle olacak tabii ki ama ben adim adim bakiyorum.Tabii herkesin fikri farklıdır ama benim için
Play off'ta Juventus'u eleyen
Son 16'da da Liverpool'u eleyen takım
Kupaya taliptir. Az ya da çok ama taliptir.