⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Oyle de bakilabilir ama net kupa adayi dedigim takim degil Liverpool(o harcamalarina ragmen)

Real,Bayern, PSG,City ucundan Barca ve Arsenal bu sezon icin net talip - realist olmak gerekirse de sansimizin minimal oldugu rakip bunlar benim gozumde.

Bu sezonun hikayesinde agacin obur tarafi gibi AVL vibe i veren bir koldan degil, catir catir CL tarafindan geliyoruz.

Ilk is top 8. Ustte saydigim takimlarla ayni siklette oldugumuzun kaniti. Sonra artik 2000 ruhu denilen, Avrupa modu denilen karakterimizin tekrar ortaya cikmasi lazim. Insan hayal ediyor ama adim adim dusunmek daha dogru.

Valla beni ayrı mutlu eden bir şey söyleyeceğim, bu sene 4. kez şampiyon olup kötü bir avrupa sezonu geçirseydik eğer şu meşhur şarkıyı söylerken buruk bi tat olacaktı herkeste.

Ama şu aşamadan sonra herkes gurur duya duya "4 sene üst üste şampiyon olduk, avrupanın kralı olduk" der yine. Evet kupa falan kazanmadık ama çok güzel galibiyetlerin olduğu, beklentinin üstünde bir ŞL geçirdik, belki çeyrek finale çıktık vs.

Valla beni ayrı mutlu eden bir şey söyleyeceğim, bu sene 4. kez şampiyon olup kötü bir avrupa sezonu geçirseydik eğer şu meşhur şarkıyı söylerken buruk bi tat olacaktı herkeste.

Ama şu aşamadan sonra herkes gurur duya duya "4 sene üst üste şampiyon olduk, avrupanın kralı olduk" der yine. Evet kupa falan kazanmadık ama çok güzel galibiyetlerin olduğu, beklentinin üstünde bir ŞL geçirdik, belki çeyrek finale çıktık vs.
CL ceyrek finali , AvL kupasiyla dek bir seviye acikcasi.

O tezahurati BES SENE diye guncelleriz insallah seneye

Sanchez'in de olmadığı gün Boey değil aksine Sallai olmalı bence maçın başında. Çünkü Boey ile oyun kurulumunda pek yokuz. Singo-Boey derken attığımız her top geri dönebilir.

Aynı zamanda Okan hocanın dediği gibi bu maç potansiyel 120 dk. Yani ilk 11'le beraber maçın sonunu getirecek kadro da çok önemli. Kim oynarsa oynasın yedeklerden giren de muhtemelen uzatmalara gidildiği taktirde 30-40 dk oynayacak.

"Iddaayi sen kazanirsan Istanbula gelip hayatta kalmam mumkun degil dediklerimden sonra"

- Jamie geri vites Carragher

CL ceyrek bence daha zor su anki formatta. En azindan denk. Kucumsemedim zaten.

Ya da surda anlasalim CL ceyrek finalisti AVL de olursa kupa favorilerinden biridir kagit ustunde.
Evet favorilerden biri denebilir

Ben çeyrek final yapmanın zorluğunun eski formattan çok farklı olduğunu düşünmüyorum

Buradaki eleme turları daha zorlu,onu kabul ediyorum ama lig aşamasında ilk 24 yapmak da eski grup formatında 2. olmaktan çok daha kolay.Bu bence dengeliyor eski formatla yeni formatı

Evet favorilerden biri denebilir

Ben çeyrek final yapmanın zorluğunun eski formattan çok farklı olduğunu düşünmüyorum

Buradaki eleme turları daha zorlu,onu kabul ediyorum ama lig aşamasında ilk 24 yapmak da eski grup formatında 2. olmaktan çok daha kolay.Bu bence dengeliyor eski formatla yeni formatı
Burada 8 maç sonunda 9 puan toplasan 23. 24. falan olabiliyorsun

Eski formatta 6 maçta 9 puanla çoğu zaman gruptan çıkamayıp 3. olarak Uefa'ya gidiyordun

Şu an 8 maçta 9 puan yeterli olurken,eski formatta 6 maçta 9 puan yetmiyordu yani çoğu zaman

Ve torba olayı aşırı önemliydi önceden,3. 4. torbadaysan bir de kura şansının olması lazımdı gruptan çıkabilmen için

bu gece 1 avrupa takımı olduk mu olmadık mı onu test edeceğiz. leeds deplasmanında galatasaray mı, bayern deplasmanındaki beşiktaş mı olduk izleyip görelim.

Ulan Dursun özbek almadın baba 6 numarayı devre arası başlarım senin kongrene

Daha umutlu bakardık şu maça

Biz yenelim, tur parasını alalım, resmi olarak geçen biz olalım ama çeyrekte psg ilen pool oynasın

1773821298834.webp

Maçı beklerken bizim yaşlanma hızı:

3407.jpg

Medyanın ne kadar yavşak olduğunu şuradan bile anlayabiliriz. Eğer Liverpool ile biz bu sezon oynayıp yenmeseydik ve eşleşmeseydik emin olun herkes şunu söyleyecekti. Liverpool ligde iyi değil, şampiyonlar ligine gidebilmek için tüm gücünü şampiyonlar liginde kupayı almaya harcayacak derlerdi. Ne kadar ligde formsuz olsa da en değerli kadrolardan birine sahip diye öve öve bitiremezlerdi.

Geri
Üst Alt