Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.076
- 13.917
- 2.828
Oyle de bakilabilir ama net kupa adayi dedigim takim degil Liverpool(o harcamalarina ragmen)
Real,Bayern, PSG,City ucundan Barca ve Arsenal bu sezon icin net talip - realist olmak gerekirse de sansimizin minimal oldugu rakip bunlar benim gozumde.
Bu sezonun hikayesinde agacin obur tarafi gibi AVL vibe i veren bir koldan degil, catir catir CL tarafindan geliyoruz.
Ilk is top 8. Ustte saydigim takimlarla ayni siklette oldugumuzun kaniti. Sonra artik 2000 ruhu denilen, Avrupa modu denilen karakterimizin tekrar ortaya cikmasi lazim. Insan hayal ediyor ama adim adim dusunmek daha dogru.
Valla beni ayrı mutlu eden bir şey söyleyeceğim, bu sene 4. kez şampiyon olup kötü bir avrupa sezonu geçirseydik eğer şu meşhur şarkıyı söylerken buruk bi tat olacaktı herkeste.
Ama şu aşamadan sonra herkes gurur duya duya "4 sene üst üste şampiyon olduk, avrupanın kralı olduk" der yine. Evet kupa falan kazanmadık ama çok güzel galibiyetlerin olduğu, beklentinin üstünde bir ŞL geçirdik, belki çeyrek finale çıktık vs.