- 20 Ağustos 2009
- 18.406
- 24.280
- 2.973
Normal arada baya fark var maçı tarattığımda Psv'nin lig maçı da çıktı 6-0 bitmiş mesela Anfield'da tur geçmek kolay mı baştan sona sıkıntı geçeceği ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad ben sanchez'in sarı karttan sonra durumdan tedirgin olmaya başladım. Sanki kırılma anı orasıydı gibime geliyorNormal arada baya fark var maçı tarattığımda Psv'nin lig maçı da çıktı 6-0 bitmiş mesela Anfield'da tur geçmek kolay mı baştan sona sıkıntı geçeceği kesin.
Geçişi en iyi oynadığımız maçlar Yunus Sane olan maçlar bence de Lang yerine Sane ile başlamak daha iyi olacak ilk 2 maçta da oynamadı onunda olaya girme çabası olacaktır. Bir hikayeye ihtiyacı var Sane UCL'yi bu kadar kötü geçiremez motive edip Barış Sane kanatlarıyla zorlayabilirz.Geçiş oynayamıyoruz maalesef kapandığımız anlarda. Hem pres yapacak, hem derin top atacak oyuncularla oynamalıyız. Sanki bu maç Lang değil de Yunus veya Sane tercih edilebilir kanatta.
maça daha 2 hafta falan var
PSG maçı mı
Negatif bas ulanallianz arena'dan bile alnımız ak çıktık başaracağız.
bunun en büyük nedeni 1. ve 2. bölgede aldığımız topları defans arkası atmak yerine ileri dikip osimhen indirsin , barış güreşsin diye oynamamızben hala osi barış lang sane yunus gibi oyuncularla kontrayı iyi oynayamadığımızı düşünüyorum
bu konuda gelişme katetmek lazım artık
kağıt üzerinde 1-0ı dünyanın en iyi oynayabilecek takımlarından biriyiz
ben hala osi barış lang sane yunus gibi oyuncularla kontrayı iyi oynayamadığımızı düşünüyorum
bu konuda gelişme katetmek lazım artık
kağıt üzerinde 1-0ı dünyanın en iyi oynayabilecek takımlarından biriyiz
Negatif bas ulan