⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Sezonun en önemli maçı L'pool için o gözle de bakmak lazım. İşimiz zor, Allah yardımcımız olsun inşallah. Amin.

Normal arada baya fark var maçı tarattığımda Psv'nin lig maçı da çıktı 6-0 bitmiş mesela Anfield'da tur geçmek kolay mı baştan sona sıkıntı geçeceği kesin.
Üstad ben sanchez'in sarı karttan sonra durumdan tedirgin olmaya başladım. Sanki kırılma anı orasıydı gibime geliyor

Geçiş oynayamıyoruz maalesef kapandığımız anlarda. Hem pres yapacak, hem derin top atacak oyuncularla oynamalıyız. Sanki bu maç Lang değil de Yunus veya Sane tercih edilebilir kanatta.

Min. 2 gol atacağız, gerginler hata yapıyorlar, Totenham maçı bile bir sürü bireysel hata yaptılar, erken gol gelmediği sürece kesinlikle maç bize dönecek duran toptan bir golümüz var, Barış'ın birebirleri değerli, Osimhen'in hızı değerli, bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama bizim kadar da koşamıyorlar, geçiş yemediğimiz sürece kapalı defansları kolay kolay açamıyorlar. tahminim 1-3 kazanacağız.

Anandan kan almaya geldiiik. Liverpool'a tecavüz etmeye geldiiik. Kel Slot ananı sevmeye geldiiiik. Lay lay laaaay

Geçiş oynayamıyoruz maalesef kapandığımız anlarda. Hem pres yapacak, hem derin top atacak oyuncularla oynamalıyız. Sanki bu maç Lang değil de Yunus veya Sane tercih edilebilir kanatta.
Geçişi en iyi oynadığımız maçlar Yunus Sane olan maçlar bence de Lang yerine Sane ile başlamak daha iyi olacak ilk 2 maçta da oynamadı onunda olaya girme çabası olacaktır. Bir hikayeye ihtiyacı var Sane UCL'yi bu kadar kötü geçiremez motive edip Barış Sane kanatlarıyla zorlayabilirz.

ben hala osi barış lang sane yunus gibi oyuncularla kontrayı iyi oynayamadığımızı düşünüyorum

bu konuda gelişme katetmek lazım artık

kağıt üzerinde 1-0ı dünyanın en iyi oynayabilecek takımlarından biriyiz

allianz arena'dan bile alnımız ak çıktık başaracağız.

ben hala osi barış lang sane yunus gibi oyuncularla kontrayı iyi oynayamadığımızı düşünüyorum

bunun en büyük nedeni 1. ve 2. bölgede aldığımız topları defans arkası atmak yerine ileri dikip osimhen indirsin , barış güreşsin diye oynamamız

selçuk inan rahat 7-8 kere bir maçta sürekli burak yılmaz'a defans arkası top deniyordu

ne sara ne ilkay ne torreira nede bir başkası asla denemiyor bunu gerçekten çok tuhaf

konsol oyunu oynayanlar bilir , aslında en basit gol bulma şekillerinden biridir bu

ama biz ne yapıyoruz uzun oyna osimhene indirsin , uzun at barışa dik topu güreşsin ,

hele osimhen bırak indirmeyi hava topuna bile çıkmıyor çoğu zaman

caferim bazı şeyler sadece antrenmanla olmaz çünkü

ligde oynadığımız maçların %90'ında rakipler kendi yarı sahasında bekliyor. bugün PL'de Chelsea, Liverpool vs oynadığı maçların %90'ında bu kadar kendi sahasına gömülü takımlara karşı oynamıyorlar.

Neyse özetle ne kadar çok dediğin gibi "1-0 öndeyiz şimdi geçiş odaklı oynayacağız" maçı oynarsak o kadar iyi olmaya başlarız.

Geri
Üst Alt