Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
12. maça çıkacağız ya. ben mi yanlış hatırlıyorum eskiden gruplardan çıkılınca siliniyordu sankiKac mac yaptik, 3 mac kala silecekler. Sacmalik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12. maça çıkacağız ya. ben mi yanlış hatırlıyorum eskiden gruplardan çıkılınca siliniyordu sankiKac mac yaptik, 3 mac kala silecekler. Sacmalik.
Bugün iş yerinde futbolla uzaktan yakından zerre alakası olmayan bir iş arkadaşım geldi yanıma ve beni dünkü galibiyetimiz için kutladı.
Galatasaray'ın büyüklüğü budur işte. Futbolu takip etmeyen adam bile Galatasaray'ın başardığı şeyin farkında. Jest olarak kahve ısmarladım kendisine hemen.
Eleriz inşallah. Aksi durumda olağanüstü bir hal mi olur? Hayır. Şu an maçlara bakınca favori olarak gösterilen bir takıma tıklatan sadece biz varız. Acayip reklam oldu geleceğe yatırım oldu. Saranın brezilya milli takımına daveti bile ayrı olay. Dün 20.45 seansında tek maçtı bizimki. Yani dünyada futbol ile birazcık ligisi olan biri takip etmiştir.
Sonuç olarak ikinci maç ne olur bilinmez ama cok acayip tanıtım oldu bize.
Seneye sponsorluk anlaşması bile farklı olur.
Maalesef sosyal medya hatta medya troll dolu bizm zayıf olduğumuz bir konu. Bu tescilliler her kanala bir trollünü atmış.Real Madrid ve PSG'yi yenemediğimiz için süper lig şampiyonluğumuzu tartışmaya açmaya kalkan bir spor medyası var bu ülkede. İlk maçı kazanmamız bu açıdan iyi oldu. İç sahadaki maçı aldık ama premier lig şampiyonuna deplasmanda gücümüz yetmedi der geçeriz.
Beşiktaş sıfır çeker laf yok, Fener 20 elemenin hepsinde elenir laf yok. Biz gideriz süper takımları yenemedik diye suçlu oluruz.
Maalesef sosyal medya hatta medya troll dolu bizm zayıf olduğumuz bir konu. Bu tescilliler her kanala bir trollünü atmış.
Rıdvan Dilmen bile trollük yapıyor. Tescillilerin bran maçından sonra twitterda denk geldi adam şunu dedi inönüde finalde villa ile tescillilerin oynayacağını iddaa etti. Bakın bu adam topçuydu bi de.