⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Bugün iş yerinde futbolla uzaktan yakından zerre alakası olmayan bir iş arkadaşım geldi yanıma ve beni dünkü galibiyetimiz için kutladı.

Galatasaray'ın büyüklüğü budur işte. Futbolu takip etmeyen adam bile Galatasaray'ın başardığı şeyin farkında. Jest olarak kahve ısmarladım kendisine hemen.

O seansta yayınlanan tek maçtı. Futbol izlemek isteyenler için tek seçenek.

Sağır olan duymuş kör olan görmüştür. Bu maçları kazanmamız bu açıdan da iyi oluyor. Galatasaray Liverpool'u yendi Juventus'u yendi diye akıllarında kalıyor hepsinin.

1000046584.webp

Manu 3-2
Manu 3-3
Bayern 1-3
Bayern 1-2
Totnım 3-2
Lpool 1-0
Atl 1-1
City 0-2
Juve 5-2
Juve 2-3
Lpool 1-0

3 senedir büyük takımlara karşı 2den fazla fark yediğimiz olmamış

Elenicez gibi ama insan yine de umutlanıyo

Bunu yeni görüyorum lan çok iyi olmuş bizim admin niye böyle şeyler paylaşmıyor

Skoru korumak gibi bi aptallik yapmayiz umarim, en son Juve ustumuzden gecti. Bildigimiz oyundan devam.

Davinson yerine Lemina, Lemina'dan bosalan yere Yunus isterim. Yunus'un pres gucunu seviyorum.

E-L-E-Y-E-C-E-Ğ-İ-Z

KONSANTRASYON

bundan sonrasında Ali Sami yen Cehennemini PSG ya da Chelsea düşünsün.

Ben cok ümitliyim

Sebebini de bastan yazayim

Ilk maci tek farkli kazanmis olmak cok büyük avantaj cünkü ikinci macta geri’ye düstügümüz senaryo da duruma göre atacagimiz bir gol ya tur atlamamizi saglayabilir ya da uzatmaya götürür

Liverpool’un iki farkli öne gectigi senaryo da bile atacagimiz bir gol maci uzatir

Maca bu sekilde cikmak zaten iyi bir avantaj

Juve macinda oldugu gibi skoru korumak amaciyla cikmayacagimiz kesin ve bu da olumlu geri dönebilir bize

Olumlu düsünelim ve inanalim,tarih yazmaya devam edecegiz insallah

Liverpool bizi 3-0 yenecek gibi his var. İnşallah yanılırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eleriz inşallah. Aksi durumda olağanüstü bir hal mi olur? Hayır. Şu an maçlara bakınca favori olarak gösterilen bir takıma tıklatan sadece biz varız. Acayip reklam oldu geleceğe yatırım oldu. Saranın brezilya milli takımına daveti bile ayrı olay. Dün 20.45 seansında tek maçtı bizimki. Yani dünyada futbol ile birazcık ligisi olan biri takip etmiştir.
Sonuç olarak ikinci maç ne olur bilinmez ama cok acayip tanıtım oldu bize.
Seneye sponsorluk anlaşması bile farklı olur.

Eleriz inşallah. Aksi durumda olağanüstü bir hal mi olur? Hayır. Şu an maçlara bakınca favori olarak gösterilen bir takıma tıklatan sadece biz varız. Acayip reklam oldu geleceğe yatırım oldu. Saranın brezilya milli takımına daveti bile ayrı olay. Dün 20.45 seansında tek maçtı bizimki. Yani dünyada futbol ile birazcık ligisi olan biri takip etmiştir.
Sonuç olarak ikinci maç ne olur bilinmez ama cok acayip tanıtım oldu bize.
Seneye sponsorluk anlaşması bile farklı olur.

Real Madrid ve PSG'yi yenemediğimiz için süper lig şampiyonluğumuzu tartışmaya açmaya kalkan bir spor medyası var bu ülkede. İlk maçı kazanmamız bu açıdan iyi oldu. İç sahadaki maçı aldık ama premier lig şampiyonuna deplasmanda gücümüz yetmedi der geçeriz.

Beşiktaş sıfır çeker laf yok, Fener 20 elemenin hepsinde elenir laf yok. Biz gideriz süper takımları yenemedik diye suçlu oluruz.

Real Madrid ve PSG'yi yenemediğimiz için süper lig şampiyonluğumuzu tartışmaya açmaya kalkan bir spor medyası var bu ülkede. İlk maçı kazanmamız bu açıdan iyi oldu. İç sahadaki maçı aldık ama premier lig şampiyonuna deplasmanda gücümüz yetmedi der geçeriz.

Beşiktaş sıfır çeker laf yok, Fener 20 elemenin hepsinde elenir laf yok. Biz gideriz süper takımları yenemedik diye suçlu oluruz.
Maalesef sosyal medya hatta medya troll dolu bizm zayıf olduğumuz bir konu. Bu tescilliler her kanala bir trollünü atmış.
Rıdvan Dilmen bile trollük yapıyor. Tescillilerin bran maçından sonra twitterda denk geldi adam şunu dedi inönüde finalde villa ile tescillilerin oynayacağını iddaa etti. Bakın bu adam topçuydu bi de.

Maalesef sosyal medya hatta medya troll dolu bizm zayıf olduğumuz bir konu. Bu tescilliler her kanala bir trollünü atmış.
Rıdvan Dilmen bile trollük yapıyor. Tescillilerin bran maçından sonra twitterda denk geldi adam şunu dedi inönüde finalde villa ile tescillilerin oynayacağını iddaa etti. Bakın bu adam topçuydu bi de.

Fenerliler olsa Juventus maçından sonra şampiyonlar ligi final koltuğuna oturturlardı kendilerini. Bizim taraftar çok makul vallahi, herkes Tottenham gelirse bir tur daha gideriz gelmezse işimiz yaş gibi diye bakıyordu olaya.

Hele ekşisözlük'e ara ara bakıyorum, ne kadar troll almışlarsa "bugün Liverpool'u tutuyorum çünkü" diye başlık açtırmışlar dün maç günü, güya hakemlerle kollandığımız için Liverpool'u destekleyeceklerini iddia eden bir ton troll entryisiyle de gündeme sokmuşlar. Güler misin ağlar mısın?

Geri
Üst Alt