⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

kontra ile çıkamazsın oradan pas oyunu oynamamız lazım pasla çıkmamız lazım
Lemina stoper oynamazsa o opsiyon 0 bu arada ,bu gidip singoyu koyacak oraya
5 li bir diziliş yapmak gerekir diye düşünüyorum ,oda topla çıkma değil kontra kovalama olur ,sane baya bi beceri sezonun topunu oynamalı açıkcası

Ne düşünürsem düşüneyim ilk yarı 2-0 oluyor bende 😡

Lemina stoper oynamazsa o opsiyon 0 bu arada ,bu gidip singoyu koyacak oraya
5 li bir diziliş yapmak gerekir diye düşünüyorum ,oda topla çıkma değil kontra kovalama olur ,sane baya bi beceri sezonun topunu oynamalı açıkcası

Ne düşünürsem düşüneyim ilk yarı 2-0 oluyor bende 😡
pasla çıkabilirsen olmaz.

skor tutmayı beceremiyoruz. aynı şekilde kompakt bi şekilde tam saha baskıyla çıkmalıyız. başka türlüsü zor

Bu arada neredeyse 90 dk lık 1-0 lık avantajı ilk 10 dk da harcamayız inşallah
İngili devleri evlerinde harbi çok delici oynuyor
Sakin kalıp kontrayı etkili kullanmazsak yardır yardır gelirler üzerimize
Ilk devre cok kilit

Juvenin kacirdiklarini bu adamlar atar. O yuzden bazi seyleri farkli yapmasi lazim takimi. Umarim italyadaki mac 3 gollu avantajin rehavetiydi.

Adamlar gol ararken 1 tane tikarsak dunya degisir.

Ilk devre cok kilit

Juvenin kacirdiklarini bu adamlar atar. O yuzden bazi seyleri farkli yapmasi lazim takimi. Umarim italyadaki mac 3 gollu avantajin rehavetiydi.

Adamlar gol ararken 1 tane tikarsak dunya degisir.
Bizim kart olayıda boktan
Diyelim ki geçtik ,sonraki tura öyle bi depten sarısız çıkmak neredeyse imkansız
Bu seferde sonraki tur 10 gol yeriz anasını satim 😁

Lükse bak turu geçtikde sonrasnı düşünüyoruz da diyebilirler
Uğurcan yavaşlatma bahanesi ile sarı yemesinde

Bizim kart olayıda boktan
Diyelim ki geçtik ,sonraki tura öyle bi depten sarısız çıkmak neredeyse imkansız
Bu seferde sonraki tur 10 gol yeriz anasını satim 😁

Lükse bak turu geçtikde sonrasnı düşünüyoruz da diyebilirler
Uğurcan yavaşlatma bahanesi ile sarı yemesinde
Dun ugurcan icin o bakimdan tirstim yalan yok, ama baya iyi gecirdik dunu acikcasi ben daha fazla fire verecegiz diye dusundum.

Burdan sonra biraz futbol sansi da lazim artik. Gorecegiz.

UEFA ofsayt ayibink taraftar yasagini kaldirarak yapman lazim.

Terbiyesizlik.

Beklentiyi düşük tutmakta fayda var bu sezonu başarılı sayıyoruz elbette bu kadar yaklaşmışken son ana kadar şansımızı zorlayacağız gücümüz yettiğince ama Anfield çok zor

Valla buraya kadar getirdikleri icin helal olsun diyorum.
Olur olmaz artik orasini bilmem ama tesekkurler.

Forumun geneline bakıyorum gerçekten bazen kendimi sorguluyorum. Yapmayın arkadaşlar ya biz eleriz bunları, herkes şimdiden teslim olmuş. İnançlı bir insan değilim ama sinerji,enerji vs işlerine toteme inanırım. Böyle düşündüğümüz anda direk bu hava futbolculara sirayet eder elenir geliriz. Biz Galatasarayız, yeter ki bireysel hata yapmayalım eler geliriz Liverpool u.

Çarşamba günü oynanacak olan Barça-NC ve bizim maç izlenir. Diğer eşleşmelerde netice ilk turda belli oldu. Yine günün en çok izlenen maçını oynayacağız haftaya.

uğurcan
boey - lemina - apo - jakobs
singo - torrik
sara
barış - osimhen - lang

Sıradaki gelsin, çeyrek final hayırlı olsun.​

Skoru korumak için çıkarsak ne olacağını 10 kişilik juventusa madara olarak gördük bu maçta bam bam oynamak lazım. Olur olmaz orası mühim değil.

Top genel olarak Liverpool'da olacağı için bence Singo'yu stoper değil de orta sahada kullanıp rahat pas yapmalarını engelleyebiliriz.

Fiziksel avantajıyla Lemina'ya göre daha fazla ısırıp rakibin orta saha oyuncularına rahatsızlık verir.

Zaman zaman fiziksel kalitesiyle toplada sürpriz çıkışları var ondan da faydalanırız.

Baktık olmuyor atarız stopere, Lemina orta sahaya geçer.

Baya birseylar yazim sonra sildim.... son 16dayiz ilk maci galib geldik... hersey olabilir, hatta soyle rahat 0-3 one gecip mac 3-3 bitebilir ;)

Top genel olarak Liverpool'da olacağı için bence Singo'yu stoper değil de orta sahada kullanıp rahat pas yapmalarını engelleyebiliriz.

Fiziksel avantajıyla Lemina'ya göre daha fazla ısırıp rakibin orta saha oyuncularına rahatsızlık verir.

Zaman zaman fiziksel kalitesiyle toplada sürpriz çıkışları var ondan da faydalanırız.

Baktık olmuyor atarız stopere, Lemina orta sahaya geçer.
Biraz baska bir yaklasimdan ayni dusunce var. Kagit uzerinde apo singolu dortlu savunma ama oyun ici lemina stopperler arasina girip 5li savunma. burdan Singo icin "cikis yapmak icin serbest birakilmasi lazim. Ani cikislari ile rakip ortasahadan gecerse her kontramiz bir oyuncu fazla olmasini sagliyacaktir.

Ugurcan
Boey Singo Apo Jakobs
Lemina Torreira
Baris Sara Lang
Osi

Ugurcan
Singo Lemina Apo Jakobs
Torreira Sara
Baris Yunus/Ilkay Lang
Osi

hangisi daha mantikli cikamadim

Geri