⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

davinsona verilen sarı karta ne demeliyiz? tehlikeli hareket mi hayır? sportmenliğe aykırı mı hayır? niye abi niyeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Leeds deplasmani gibi olur ins. Taraftarsiz ve 11 aslan yürekli topcu. Berabere biter

Yav öyle bir durumdayız ki, eski formatta olsa yarı finale 90 dakika uzaklıkta, bir adım öndeydik şu başarı göz ardı edilmesin. Terim'in son dönemindeki Avrupa deplasman oyununu oynarsak ben sürpriz bir galibiyet bile beklerim ama tek korkum Okan Buruk dönemindeki korkunç deplasman karnemiz. Şaşırt bizi be hocam, son 25 yılın en önemli Avrupa maçı.
Bayern ve Manchester United deplasmanlarında kötü değildik Cevat abi o kadar

Bu kart olayında Okan hocanın dediği çok doğru. Eskiden 6 grup maçı için olan kural bugün 8+2 maç için geçerli oluyor. Ayrıca bazıları 8 bazıları 10 maç oynuyor.

Cok fazla guzellemis medya gene. (Yanlis anlasilmasin, biz taraftar olarak tabiiki keyfini cikaracagiz ama takimin o luksu maalesef yok)Okan hoca kendisi dahil takima bunu hissettirmemesi gerekiyor.

Karabag da guzel ilk mac cikardi ,ikinci mac silindi anfieldda. Aman diyelim, sabir diyelim.

Once basaksehir maci - cok yorulmadan nasil cikaracagiz bu hakemlerle o maci ama once onu alip havayi pozitif havayi korumak gerek.

Sonra biraz da futbol sansi ile su turu gecersek mest oluruz mest.

Dün hurra saldırdık mı Onur abi
Hurra saldırmaktan kastım deplasmandaki Juve maçındaki gibi hem ayranım dökülmesin, hem tatsız olaylar yaşanmasın tarzıyla oynamamamız. Cesurduk, defansı da ofansı da yapabildiğimiz kadar yaptık. Sinmedik, korkmadık. Mevzu bu benim için.

Liverpool bu turu geçerse ilk turda elenir.

Bu sene onların seneleri değil.

Bırakın biz geçelim.

Sanchez'in olmaması kötü oldu

İlkay Gündoğan ilk 11 olmalı
Torreira-Sara
İlkay çıkmalıyız

Singo sağ bek Lemina stoper
İlkay çok ama çok önemli oyun aklına saha içi liderliğine çok ihtiyacımız var

TRT yaınları da bi ara protesto edilmeli
Acayip boktan yav son iki maçtır

Bu arada neredeyse 90 dk lık 1-0 lık avantajı ilk 10 dk da harcamayız inşallah
İngili devleri evlerinde harbi çok delici oynuyor
Sakin kalıp kontrayı etkili kullanmazsak yardır yardır gelirler üzerimize

deplasmanda pas oyunundan başka şansımız yok. baskı kurduklarında city deplasmanı ikinci yarıda yaptığımız gibi paslar ile çıkmalıyız. Lemina stoperde olunca pas oyunumuz çok üst düzey oluyor torreira ilkay sara orta sahası da pas oyununda çok iyi kanatlardan tempo ve atletizm almalıyız bu nedenle osimhen ve barış kesinlikle başakşehir maçında oynamamalı, hatta abdulkerim ve uğurcanda. Lang kanatta kesinlikle olmalı pas oyunumuzu artıracaktır. Başak maçında jacobs da oynamamalı abdulkerimde

Göbekten delinmeyi engellemek için farklı bir taktik denemeliyiz ya osimhen orta sahaya yardım edecek ya da singo asimetri olacak orta sahaya yardım edecek böyle olursa tüm sağ kanata barışa kalacak yapabilir ama 1 hafta dinlenirse tabi, yorulursa boey sallai falan atarız ya da singo sağ stoper olur lemina ortasahada ama asitmetri üçlü şeklinde apo ortada jacobs solda bu seferde lang defansif katkı yapmalı o zor olur barış ya da sane sola geçmeli

Bu arada neredeyse 90 dk lık 1-0 lık avantajı ilk 10 dk da harcamayız inşallah
İngili devleri evlerinde harbi çok delici oynuyor
Sakin kalıp kontrayı etkili kullanmazsak yardır yardır gelirler üzerimize
kontra ile çıkamazsın oradan pas oyunu oynamamız lazım pasla çıkmamız lazım

Geri
Üst Alt