⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Sonuç ne olursa olsun, bu sezon muazzam bir şekilde bizi gururlandırdılar. Hepsine helal olsun. Bazılarının tarihlerinde maç yapmadığı takımı 6 ay içinde 2 defa yeniyorsun, üstelik iyi bir oyunla.

Uğurcan
Boey - Lemina - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Torreira
Barış - Sara - Lang
Osimhen

deplasmanda da gurur duyulacak, planlı ve akıllı oyunumuzu oynayalım sonucu önemli değil. hem bu seneki başarımızı katlar, hem de gelecek seneler için çok daha güzel umutlar veririz. orda ingilizlerin bile ayakta alkışlayacağı bir galatasaray görmek dileğiyle.

çok ballı şerefsizler yapacak bir şey yok yoksa öyle juventus kadar bile tepki gösterecek kadar takım değiller karşımızda ama balla falan alacaklardır bir şekilde sağlık olsun bana bugün yeter

ofsayt golunde baris adami bozuyor ama konate bilerek topla oynayip ofsayt kesilmiyor mu orda

şerroların kornerleri için çalışmak lazım arsenalden kopyalamışlar heralde orada daha büyük sıkıntı çıkaracak

Ben bugunden sonra takimimla gurur diyorum. Helal olsun. Artik lige odaklanmak lazim.

Ugurcan
Singo Lemina Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Lemina stoper de saglam duruyor iyi pozisyon aliyor bu yüzden stoper oynamasi mantikli olabilir cünkü baski yiyecegimiz bir mac olacak

Ilkay ise tecrübesi ile takima pas trafiginde yardimci olabilir topun bizde kalmasini saglar juve macinda oldugu gibi

yeter bu kadar ligi alalım. sarı kart işleride var turu geçsek bile sıkıntı.

Taraftar olmamasi tatsiz olur.

Stadin disini dolduracagiz galiba.

Uğurcan
Singo Lemina Apo
Boey Torreira Sara Jakobs
Sane Osimhen Barış

Sane oynasın. Yoksa baya ara vermiş olacak ligdeki cezayla birlikte
nasılsa yenılecegiz diye sane oynayabilir

maglubiyeti ona yıkarız

Geri
Üst Alt