⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Valla biz razıyız sizden.. Gururlanarak maçlar izledik bu yıl.. Bu saatten sonra elenseniz de razıyız.

Yalnız olur da Anfield da iyi bir oyunla elersek iş, hiç kimsenin tahmin ve hayal edemeyeceği yerlere gidebilir.

2000 deki Uefa kupasında son 16'da ( o zaman ki adıyla 4.tur) B.Dortmund ile eşleşmiştik. Deplasmandaki ilk maçı 0 - 2 aldık. Turdan emin değildik. B.Dortmund'tu rakip. İçeride bir şekilde 1 - 3, 1 - 4 olabilir diye düşünüyorduk, 0 - 0 bitti tur atladık. Sonra yavaş yavaş hava değişti, Çeyrek finalde Mallorca, Yarı finalde Leeds United.. B.Dortmund'tan daha kolay rakipler gibi gelmeye başladı. Öyle de oynadık zaten. Sonrası malum final ve penaltılar..

Sanchez olayi cok cok kötü oldu.. neyse bu turda bir maci aldik ya… keyifine bakalim

Abi taktik belli bu itler kanatlardan içeri kat ediyor. Sanchez madem yok orada paşa paşa Singo oynayacak.

Yetmeyecek ama Singo Apo Jakobs duvarı olacak. aynen şu şekilde..

---------------Uğurcan------
--Boey-Singo- Apo - Jakobs--Eren
---------Torreira --- Lemina-----
Barış--------------------------Lang
-------------Osimhen----------------

Barış savunmaya yardım edecek Lang ve Osimhen ile goller arayacağız ama ilk öncelik 1-0 skora yatmak.

Ugurcan
Boey Lemina Abdulkerim Jakobs
Singo Torreira
Baris Sara Lang
Osimhen

Olur da turu gecersek yari final yapacagimizi düsünüyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Teknik taktik konuşacak halimiz artık yok çıkıp bu zamana kadar ne yaptıysak aynısını yapacağız olursa olay olur olmazsada biz sizden razıyız

Avrupa'daki standart deplasman oyunumuzun çok üzerine çıkmamız lazım. Juve maçındaki gibi oynama ihtimalini dillendirmiyorum bile.

İlkayı kesin oynatsın, top tutacak adam lazım. Bir de bu atmosfere alışık.

Buraya kadar geldiysek burdan sonrasını zorlamamız lazım tur bizim elimizde gol yemediğimiz her dakika onlar için telaş demek. Asla katılmıyorum burdan sonra ne olcaksa olsun lafına. Tam saha pres kendi oyunumuzu oynuyoruz ya onlar bizden ya biz onlardan kan alıcaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 16dan sonra kartlar silinir sıkıntı yok, çeyrek final yaparsak tertemiz bir sayfa açıyoruz geniş kadromuzla

Geri
Üst Alt