⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Biraz Possesion lazım olduğundan
-----------Uğurcan--------
Singo-Lemina-Apo-Jakobs
----------Torreira----------
-----Sara--------İlkay------
Barış-----------------Lang
-----------Osimhen--------

Singo rakip organizasyonu zayıfladığında slalom falan yaptı orta sahada ama maçın başındaki baskıda yapacağı saçma sapan top kayıpları veya ayağından açıp atlamak suretiyle göreceği kartlar sıkıntı yaratabilir

Inanilmaz heyecanliyim simdiden.

lemina'nın stoper oynaması daha mantıklı olur gibi singo ortasaha galiba böyle çıkarız
Singo top rakipteyken güclü.
Orta saha da cok top kaybeder, basit top kayiplarina cok müsait biri, kolay pas hatasi yapiyor ve o ince paslari mi deniyor onu yapamiyor yani.Top ayağındayken kendine çok güveniyor, işte alirim gecerim kacarım felan ama 2-3 güzel hizli gecisleri haricinde ben bugün pek begenmedim. Fazla kurcalamamak lazim, sağ bekte kalsin.

Yav öyle bir durumdayız ki, eski formatta olsa yarı finale 90 dakika uzaklıkta, bir adım öndeydik şu başarı göz ardı edilmesin. Terim'in son dönemindeki Avrupa deplasman oyununu oynarsak ben sürpriz bir galibiyet bile beklerim ama tek korkum Okan Buruk dönemindeki korkunç deplasman karnemiz. Şaşırt bizi be hocam, son 25 yılın en önemli Avrupa maçı.

Umarım Bayern deplasmanındaki oyunu oynarız, imkansız değil PSV bile 4'ledi bu sezon Live'yi Anfield'da, bakalım.

Hurra saldırmamız lazım her zamanki gibi, ya herro ya merro diyip. Bu takım sakin oynayayım, defans yapayım işini asla beceremiyor.

Yarı finalde silinmiyor mu kartlar çeyrekte değil
Bende yari final biliyorum ve asiri sacma buluyorum.

Yari finalde sifirlandiginda bir anlami yok nerdeyse oncekileri temizlemesi haricinde.

Finale patlamasi icin kirmizi yemesi lazim birinin.

Ceyrek ya da playofftan sonra olmaliydi

Bu arada çeyrek finale çıktık diyelim rakip farketmez bence. PSG geçtiğimiz sezonki formundan uzak Monaco'ya eleniyorlardı bir önceki turda; Chelsea'de sağı solu belli olmayan bir ekip ters de gelebilir, tam tersi daha rahat da geçebilir. Adım adım gidelim, şu turdan sonrası hiçbir şey imkansız değil.

Sarı kart işi sıkıntı o zaman, çok önemli oyuncular, osimhen-ugurcan-jakops-apo çok dikkatli olmalı

Geri
Üst Alt