Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
gravenberch ve van dijk 1 haftalık hasta filan olsunlar, depresyona girsinler bu maça özel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern ve Manchester United deplasmanlarında kötü değildik Cevat abi o kadarYav öyle bir durumdayız ki, eski formatta olsa yarı finale 90 dakika uzaklıkta, bir adım öndeydik şu başarı göz ardı edilmesin. Terim'in son dönemindeki Avrupa deplasman oyununu oynarsak ben sürpriz bir galibiyet bile beklerim ama tek korkum Okan Buruk dönemindeki korkunç deplasman karnemiz. Şaşırt bizi be hocam, son 25 yılın en önemli Avrupa maçı.
Dün hurra saldırdık mı Onur abiHurra saldırmamız lazım her zamanki gibi, ya herro ya merro diyip. Bu takım sakin oynayayım, defans yapayım işini asla beceremiyor.
Dün hurra saldırdık mı Onur abi
Hurra saldırmaktan kastım deplasmandaki Juve maçındaki gibi hem ayranım dökülmesin, hem tatsız olaylar yaşanmasın tarzıyla oynamamamız. Cesurduk, defansı da ofansı da yapabildiğimiz kadar yaptık. Sinmedik, korkmadık. Mevzu bu benim için.Dün hurra saldırdık mı Onur abi
kontra ile çıkamazsın oradan pas oyunu oynamamız lazım pasla çıkmamız lazımBu arada neredeyse 90 dk lık 1-0 lık avantajı ilk 10 dk da harcamayız inşallah
İngili devleri evlerinde harbi çok delici oynuyor
Sakin kalıp kontrayı etkili kullanmazsak yardır yardır gelirler üzerimize