⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Valla Boey-Sallai ikilisi bana Capone-Ümit Davala kanadını hatırlattı.

Eyvah eyvah.. neyse vardır bir bildiği

Şahsen benim de gönlümden geçen sağ açıkta Sane'den yanaydı bu maç özelinde. Ama bir yandan Okan hocanın çok iyi bir maç planı hazırlayıcısı olduğunu düşünüyorum. Problem genelde hazırladığı plan tutmazsa orada değişiklik yapmakta zaten.

Boey-Sallai kanadının katacağı fiziksel güç ve dinamizm de çok etkili olacaktır. Muhtemelen tüm atakları soldan bitirmeyi deneyeceğiz.

Ayrıca burada şu da olabilir çok basit bir düşünce, Sallai sen ilk yarı tüm gücünle bu herifleri tekme tokat döv, ikinci yarı yerine Sane veya Lang girecek zaten.

Son 5 saat

3407.webp

Yaa ne sallaisi hoca yaa

Yapma gözünü seveyim

Bu maçın şifresi korkmak yok teslim olmak yok

Asla geri. Çekilme

Zaten beceremiyoruz

Juventus maçı çok açık gösterdi bunu

Sallai ön alan baskısı için değil de ikinci bölgedeki baskı bence. Zaten kim oynarsa oynasın ön alan baskısına gidiyoruz. Bence Sallai sıklıkla orta alana deplase olup Torreira'yla beraber press yapacak.

Şahsen benim de gönlümden geçen sağ açıkta Sane'den yanaydı bu maç özelinde. Ama bir yandan Okan hocanın çok iyi bir maç planı hazırlayıcısı olduğunu düşünüyorum. Problem genelde hazırladığı plan tutmazsa orada değişiklik yapmakta zaten.

Boey-Sallai kanadının katacağı fiziksel güç ve dinamizm de çok etkili olacaktır. Muhtemelen tüm atakları Live'nin solundan bitirmeyi deneyeceğiz.

Ayrıca burada şu da olabilir çok basit bir düşünce, Sallai sen ilk yarı tüm gücünle bu herifleri tekme tokat döv, ikinci yarı yerine Sane veya Lang girecek zaten.

Ben yine Barış’ı bekliyordum sağ tarafta, ama Liverpool’un sağ bek sorunu yüzünden sol tarafa çekildi galiba. Lang’ın yedekte başlaması da şaşırtıcı geldi bana, geçen seferki maçta aslında kilidi onunla açmıştık. Takım’da özgüven yok ken korkmayarak çalım attı oradan zaten korneri kazanıp golü attık.

Ben yine Barış’ı bekliyordum sağ tarafta, ama Liverpool’un sağ bek sorunu yüzünden sol tarafa çekildi galiba. Lang’ın yedekte başlaması da şaşırtıcı geldi bana, geçen seferki maçta aslında kilidi onunla açmıştık. Takım’da özgüven yok ken korkmayarak çalım attı oradan zaten korneri kazanıp golü attık.

Tabii bunlar şimdilik muhabir bilgileri. Göreceğiz. Ben süprize açık bi kadro bekliyorum. Kesinlikle Liverpool'a özel hazırlıklı bi ilk 11 olacaktır.

Sadece çıkalım ve oyunumuzu oynayalım diyebileceğimiz bir maç değil bu.

Evet oyunumuzu oynayalım ama rakibe göre özel bir planımızın olması şart. Her zaman bu şansı bulamayız. Liverpool'u eleme şansı var önümüzde.

Seneye çok daha iyi kadro kurarız, ŞL'yi bu sefer 13. bitiririz, playoff'ta karşımıza atıyorum City Real gelir eleniriz.

Liverpool'u eleme noktasına geldik, çeyrek finale çıkma şansımız var, ne varsa elimizde en iyi şekilde kullanmalıyız

Geri
Üst Alt