⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Bugun burada 1 gol bulabilirmiyiz bilmiyorum. Osimhen sakatligindan dolayi sahada geziyor 10 kisi oynuyoruz. Saniyorum ki cikmak da istemiyor. Langi alip barisi forvete koysak bu seferde bitiriciligi kotu. Pozisyon gelse bile gole cevirebilir mi bilmiyorum. Zaten bide hakem faktoru var. Bugun bizi buradan cikarmazlar gibime geliyor

İkinci yarı şu takımı çıkar

Uğurcan
Şalai singo apo jakobs
Tor sara ilkay
Sane barış lang

Yarım metre top sürebilen yok takımda, juve maçından ders almamışız belli

Noa lang, Sane, Yunus üçlüsü aynı anda sahaya girmeli bari yarım metre top sürerler

Ayrıca Ancelotti maçı izliyorsa sarayı milli takıma aldığı için bin pişmandır, Sallai ye diyecek söz yok bu seviyelerde yakışmıyor işte yakışmıyor
Yav sara ne alaka ne yapacak abi adam ? Yedigimiz baskıyı görmüyor musun

Lang ile sane yi almazsan hoca değilsin ilk yarı 9 kişi oynattın takımı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonya ikinci liginde bile mac yönetemeyecek hakeme cl seviyesinde mac vermisler

Madem marciniak sakat neden bu maca atandi böyle bir sacmalik görmedim hic

Bizim büyük takımlarla maçlar hep böyle. Bayern maçlarında hakemler içimizden geçmedi mi. Real maçlarında geçmediler mi

Juve rövanşı gibi gelmişiz
Aman yemeyelim
Aman geri düşmeyelim
Aman da aman
Kafası korkarak gelmiş

Korkma abicim korkma, kendi 11’inle kendi oyununla çık
Olursa olur olmazsa olmaz

Ne zaman 11’i yanlış kursa kaybediyoruz
Bırak oynasın takım

Şu maçta sallai yi oynatmanın mantığı nedir çözebilen var mı ?

Ikinci yari Sane ve Lang’i alip takimin top oynamaya baslamasi lazim

Boey berbat bir ilk yari oynadi, hep geriye oynuyor, temasli oynamiyor, ileriye gitmiyor

Bu güya sakatlanip oyuna cikmayan adam uzun süredir mac oynamamis spikere göre ne olduda bu macta patlak verdi. Biseyler dönüyor.

Öncelikle takımda heyecanla açıklanamayacak bi beceriksizlik var bunlar aşırı şımarmış insanı delirtiyorlar o pas hataları, sağa sola tuhaf tuhaf yetersiz paslara çıldırırsın Ucl 16 maçındasın lan. ingilizlerin borusu öttü ilk yarı hakem rezaletti adamlar bizi sahada dövdüler bir tane kart çıkmadı hakemin sakatlığı falan hikaye gibi bu iş ayarlanmış onlar nası fauller golde de Sallai ye faul var lamba gibi adamlar şaka gibi takılıyor sahada. Osimhen kolunu tutarak yürüyerek takıma negatif basıyor moralen çökertti takımı. İlk yarı tüm bunlara rağmen skor mucize. Şöyle bi kendimize gelelim bi tane sıkıştıralım yemeden ama mücadele yok takımda kabullenmişler sanki.

Osimhen'in sakatlanması çok çok kötü oldu. Osimhen'i kaybetmek bir yana resmen 10 kişi oynadık, Lpool stoperleri geriye bakmadı bile. Onun haricinde inanılmaz kötü bir hakem var, Barış iki kez yaka paça indirildi sarı kartlık olmasına rağmen faul bile çalmadı. Çok basit bir penaltı verdi (VAR'ın müdahale etmemesine kızmadım, sonuçta hafif sıyırmış ve müdahale var ama hakemin buna penaltı çalması art niyetli)

Çıkar şu Sallai yi al lang ı Osi sakatlandıysa sakatlandı ölüm yok çıkar adamı al saneyi yapacak birşey yok boğuşsun barış artık

yine rezalet ötesi ödleklik her topta kendini yere atıp 5 dk yatarsan artık faul olsa bile hakem vermiyor bunu zeki topçularımız hangi maçta anlayacak çok merak ediyorum futbol da böyle bir kazanç zaten elde edemezsin 2 dk yattın adam 5 dk uzatma verdi 5 dk yatsan 10 dk uzatacak

Geri
Üst Alt