⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Orul orul şerefsizler ordusu sizi

Sizin ananızı avradınızı

Beyler bu günü asla unutmayın

Resmen UEFA'nın siz türkler daha fazla gitmeyin diye açık açık beyan ettiği gündür

Böyle bi hakem yönetimiyle bu maç bitmez
En az 3-4 sarı kartı atladı Liverpool’un adamlar tekme tokat oynuyor

hakem sen nasıl bir namussuz şerefsizsin lan utanmaz köpek allah belanı versin senin

Ulan şerefsiz uefa. Madem hakem sakat neden maç veriyorsun. Resmen dayak yiyoruz sabahtan beri. Okan Buruk ta bakıyor kenarda 35 dakika osimhenin gönlünün olmasını bekliyor. Yazıklar olsun

şu yere atma işini hücumda iken yapmayın abi çalarsa çalar adam atağın içine ediliyor

Bir ihtimal Lang olumlu bir şey yapabilir. İlk maçtaki cesur hamleleri Arda Turan' ı hatırlatmıştı.

Rezalet!

1773867459699.webp

İlk yarı 2 olmaması en büyük şansımız. Ama ikinci yarı da böyle devam ederse maç 3'e gider Juve maçı gibi.

Uğurcan
Singo.. Lemina.. Apo.. Jakobs
İlkay.. Torreira.. Sara
Sane.. Barış.. Lang

Acilen buna dönmemiz şart.

Ayağında top tutan bi tane adam yok şaka gibi ya, sudan çıkmış balık gibi takım, her top geri dönüyor

Atacağımız bir gol onları oyundan düşürecek. O golü bulmamız lazım.

Barış tipik bir sağ kanat oyuncusu sürekli çizgiye inecek

Bu adamdan sol iç forvet olmaz

Çıldırttı beni reziller. Armut gibi izliyorlar, uğurcan penaltı çıkarıyor hala uyuşuk uyuşuk izliyorlar. Hırs azim nerede ulan bu takımda

orta sahada szoboslai o kadar rahat top oynadı ki, geçen maç yapılan baskı nerde bu maç yapılan baskı nerde

Barış'ın pozisyonunu bir kere bile göstermediler.
Hakem de tam bir rezalet.

30-35 dakika 10 kişi oynadık.

Topu ayağımızda tutamıyoruz.

Sallai yi , Boey e yardım etsin diye oynatıyor hoca, yardımdan çok zararı var.

Lemina da ortalıkta yok.

Allah sonumuzu hayretsin.

Biz senden razıyız Uğurcan

İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray görmek istiyorum. Bu kadar silik ve korkak oynayan bir Galatasaray görmek istemiyorum. Sanki Juventus deplasmanının bir benzerini yaşıyoruz ama ikinci devre de böyle olursa bu sefer turu geçemezsin. Turu geçmek istiyorsan ne yapıp edip o deplasman golünü bulmak zorundasın.

Geri
Üst Alt