Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.162
- 9.239
- 2.018
Rcs 58 mi bu bir rekor olabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rcs 58 mi bu bir rekor olabilir.
Osimhen in eli heralde burkuldu. Yumruk ve ya dirsek yedi heralde koluna.langın sakatlıgı anladık ama osiye ne oldu hiçkimse anlamadı ki zaten devam etti
Bododaki şansın üçte biri yoktu ona rağmen 3 atıp 5 yedi adamlar bazıları çok basit sanıyor artık sıkıldım bir maç aslan Okan buruk kral Okan buruk sokan buruk diğer maçı yenilince hemen defol git bilmem ne çocukmusunuz abi ya Türkiye liginde kaç tane takım bu seviyede oynuyor bir sezonda 3 kere Liverpool’la maç yapmışsın 2 sinde rakibi tokatlamışsın juve ye toplam 7 gol atmışsın kaçtane hoca geldi geçti hangisiyle bu kadar dominant bir dönem sergiledik eğrisi büğrüsü bence başarılı oldu bizim için bu dönemTotalde chelsea 8-2 ile, Atalanta 10-2 ile, city 5-1 ile, newcastle 8-3 ile elenmişken 4-1 ile elenmemiz çok göze batmaması lazım kura şansı olmadan çeyrek final çok zordu zaten
çatlak filan olsa o acıyla devam edemez sanmıyorum ,bana garip geldi açıkçası tekrarınıda göremedim kımsede görmemişMuhtemelen çatlak falan vardır
Sakinlestin mi aramız iyi mi dostumsağlık olsun her şeyi kenara bırakıyorum ağır şansızdık bugün hakemde saolsun ezdirdi bizi. şu sertliği biz sahamızda oynasak kırmızı yerdik. okan hocanında hataları vardı en büyük hata acaip kopuyoruz golü yiyince onların düzelmesi lazım. takımda bu psikoloji düzeltmek lazım aşırı panikliyoruz.
Dün Sporting 90 dk da 61 di galibaRcs 58 mi bu bir rekor olabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konate ile carpistiginda koluna sert bir darbe aldi. Belki catlamis olabilir. Yarin anlasilir.langın sakatlıgı anladık ama osiye ne oldu hiçkimse anlamadı ki zaten devam etti
Yok rezil olduk felan yazan var newcastle 7 tane yedi atalanta 10 gol yedi chelsea 8 tane gol yedi.
Gücümüz bu, ha bu takım Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu felan değil 2000 Galatasaray'ı daha iyiydi asla böyle edilmezdi rakip kim olursa olsun
Helal olsun ona. Kral gibi mac cikardi..Uğurcan penaltıyı kurtarınca fena umutlanmıştım takım ateşlenir diye
Parmak mi kopmus ??? Cok gecmis olsun :/
Osimhen in eli heralde burkuldu. Yumruk ve ya dirsek yedi heralde koluna.