⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

İstersen prime ronaldinho olsun.

Bak sen 4 yıldır ilerde çoğalamıyorsun. Set hücumun yok. Defans yapmayı da bilmiyorsun.

Tek avantajın şok press o da yerse.

Liverpol ileride bi anda 6 kişi oluyor.

Sen olabiliyor musun 1 kere bile olamadın
Bu seneki deplasman maçları çok kötüydü. İlk sezon ki Münich deplasmanı Man U deplasmanı falan gayet iyi oynamıştık. Yenersin yenilirsin ayrı bi olayda böyle dağılmak yakışmıyor.

Seneye bir daha deneyecez artik. Gecen sene elimize gecen altin degerindeki firsati degerlendiremedik. Ikinci bir Avrupa Kupamiz olabilirdi. SL'nde biraz zor. Bunu yaoabilmek icin sahaya daha iyi yayilabilmeliyiz. Rakip geride oyun kurdugumuzda baski yaparken iki kere dusunmeli. Bugun Lpool'un oyandigi oyun OB'un oynamak istedigi ama yapamadigi bir oyun. Uurcan'a tesekkur edip yerel organizasyonlara devam edelim.

herifler fena gazlanmış ama yav. iki kere yenilince at gibi saldırdılar.

Son düzenleme:
Hoca basta sag tarafi Boey Sallai denedi direncli tutmak icin ama bu adamlar kac mac beraber oynadilar. Üstelik bu adamlari sen SL deniyorsun. Baris soldan cok sag kanatta cok daha is yapiyordu. Lemina yi magdem stopere cekecektin ozaman basta koyacaktin Singo yu beke, Boey zaten eski Boey degil. Keske Ilkay da oynasaymis. Tam Ilkay lik mac buralari yillardir bilen biri.

Onlar tempo olarak 7. Vitesteydiler biz 3. vites üstüne çıkamadık bu fark şanstır, çoğu fbjk liler rekor olur beklentisiyle izlemiştir.

Osimhen korktu kacti net. Hic inanmiyorum kolunda onemli birsey olduguna. Varsa cik kardesim
bakın bir tanesini ibretlik ortaya çıkarayım. böyle abuk sabuk yazarsanız ceza alıyorsunuz. gördün mü kolunda sorun var mıymış neymiş? korktu kaçtı değil mi?

Seneye bir daha deneyecez artik. Gecen sene elimize gecen altin degerindeki firsati degerlendiremedik. Ikinci bir Avrupa Kupamiz olabilirdi. SL'nde biraz zor. Bunu yaoabilmek icin sahaya daha iyi yayilabilmeliyiz. Rakip geride oyun kurdugumuzda baski yaparken iki kere dusunmeli. Bugun Lpool'un oyandigi oyun OB'un oynamak istedigi ama yapamadigi bir oyun. Uurcan'a tesekkur edip yerel organizasyonlara devam edelim.

Konferans ligi fikstürü verdi adamlar bize geçen sene ilk 8’e giremedik ona rağmen. İkinci Avrupa kupasını bunlar oyun konsolunda bile alamaz.

Takmaya gerek yok normal bu skor tam tahmin ettiğim gibi bitti. Yalnız rüyamda 2-1 yenmiştik az önce uyandım bir hevesle baktım o biraz burktu içimi o kadar.

Önemli olan kalıcı başarı daha 3 ay önce takımın yarısı yok diye ağlıyorduk 3 tane adam ekledik diye bir şey değişti falan zannettik ama olmuyor o işler.

Bu bok gölüdeki ligden kendimizi kurtarıp ufak tefek başarılarla yetinmeden devam etmeliyiz.
Bu sene çok sövdüm çok dert ettim. Sakin kalmak kazım, adım adım ilerlemek lazım. Önce hoca oturacak benim ekibim(Scout dahil) neden yetersiz diye düşünecek ve buradaki seviyeyi yükseltecek.
Sonra kolektif bir oyun şablonunu takıma entegre edeceğiz.

Birazda fiks sansi olcak aga
2013de schalkeyi yenip ceyrek yapmıştık
Su tur totnim gelseydi ah be

Haftalardır kazanan takım bozulmaz
Barış sağda Lang solda oynar
Osi sakatlandı mı, yerine bacağı alçıda bile olsa kulübedeyse yedek golcü yani İcardi girer
Bu sene kaybettiğimiz bütün maçlar hocanın macera arayışları yüzünden oldu
Yine bir şey değişmeyecekti. Sorun biz değil rakipti.

Birazda fiks sansi olcak aga
2013de schalkeyi yenip ceyrek yapmıştık
Su tur totnim gelseydi ah be

Juventus’a kadar aradaki 13 sene boyunca Şubat Mart aylarında oynanan hiçbir ikili elemeyi geçemedik. Bence bu incelenmesi gereken bir durum. İkili elemeleri geçemedikçe stres yaptık stres yaptıkça daha çok geçemedik.

Gelecek sezon icin cok iyi bir 6 ve oyun kuran bi 10 no sart. O iki transfer ile yine bi adim atariz. Hayirlisi artik.
en önce sağlam oyun planı lazım deplasmanda, sürekli şişirdik ileri, pres yiyince dağılıyoruz, bu sadece transfer ile olmaz ki, hadi aldık bu oyuncuları, gözünde canlandır, uğurcan şişirdi topu osimhene, eeee ne değişti, anca top düşünce yeni transferin topu alıp bir şeyler yapmasını mı bekliycez, bu sezon ajax hariç tüm deplasmanlarda maçın büyük bölümde sahadan silindik resmen

en önce sağlam oyun planı lazım deplasmanda, sürekli şişirdik ileri, pres yiyince dağılıyoruz, bu sadece transfer ile olmaz ki, hadi aldık bu oyuncuları, gözünde canlandır, uğurcan şişirdi topu osimhene, eeee ne değişti, anca top düşünce yeni transferin topu alıp bir şeyler yapmasını mı bekliycez, bu sezon ajax hariç tüm deplasmanlarda maçın büyük bölümde sahadan silindik resmen

Sparta Prag’a karşı silindik. Az Alkmaar’a karşı silindik. Young Boys kabustu. Malmö 10 dk top değdirmeyip beraberlik aldı..

CL Ligden çıkmak basariyken bir tur daha geçmek de başarının süsü olmuştu. Bu maç takıma hasar vermez. Juveye elenseydik boku yemistik ama mental olarak

Geri
Üst Alt