⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Ya yenilirsin de yenilmenin de bi adabı var, çabalarsın, savaşırsın. Uğurcan ve Jakobs dışında kimse de görmedim bunu. 4 az bile, bu takım 8-9-10 yemeyi hakketti ama Uğurcan hayatının maçını cıkardı.

bugun karşımızda sparta prag olsa yine elenirdik bence fark yemesek bile,bizim olayımız iç saha dısında bitiyor.
okan hoca geldiğinden beri avrupada deplasmanlarda 18 maç yapmışız 4G 4B 10M var ve 1.44 gol atıp, 2.11 gol yemişiz, bu sezon deplasmandaki oyun içi istatistikleri paylaştım birkaç sayfa önce, korkunç veriler var maç başı 5 küsür net pozsiyon,2 küsür XG vermişiz vb

Son düzenleme:
1773873835353.webp

gereksiz gaza gelinmişti, yok liverpool 11inden bizde kaç kişi oynar türevi angutça sorular falan

her galibiyette takımı dünyanın en iyisi yapıp kayıplarda da yerin dibine sokmayacak olgunluğa ne zaman erişilecek acaba?

rakip 2 kere koyduğun için hayvan gibi bilenmiş full konsantre, avrupanın en iyi atmosferlerinden birinde oynuyorsun, necmettin kadıoğlunda değil ve ciddi bi kalite farkı var

sen en iyi kadronla çıkıp en iyi hamleleri yapıp hiç sakatlık yaşamasan bile bu maç en iyi ihtimal 3-1 falan biterdi zaten
bugun karşımızda sparta prag olsa yine elenirdik bence fark yemesek bile,bizim olayımız iç saha dısında bitiyor.

iki yorum da haklı
rakip çok kaliteli ve ne yapsak yetmeyebilirdi ama biz de dışarıda acayip dağılıyoruz
monaco 1-0 bitti ama orada da kötü dağılmıştık ikinci yarıda.
sadece ajax maçı istisna oldu.
bunu düzeltmemiz lazım

organize olamıyor takım 6 aydır
hayır 4 senedir olamıyor ve bu oyuncularla alakalı degil
fizik ve mental olarak kötüyüz bu seviyeler icin ama iç sahada taraftar gazlıyor koşuyorlar

fakat deplasmana gidince takımın hocası tek bildigi oyun planından farklı iş yapayım deyince kırılgan olan herşey kırılıyor
aklı olan oyuncu ve hoca juve macında yenılen dersten ders alırdı

iki yorum da haklı
rakip çok kaliteli ve ne yapsak yetmeyebilirdi ama biz de dışarıda acayip dağılıyoruz
monaco 1-0 bitti ama orada da kötü dağılmıştık ikinci yarıda.
sadece ajax maçı istisna oldu.
bunu düzeltmemiz lazım
evet hocanın değişiklikleri baya rezildi, herkes her yerde oynadı yine gereksiz çorba oldu takım.

PSGden medet ummak bize yakışmaz , el şeyiyle gerdeğe girilmez , yoksa çocuk PDF’nin olur bizim değil . biz büyük camiayız , psg 1970de kuruldu biz ise 1905 .

Maç için şunu söylemeliyim , biz finale kadar çıkabilirdik , Liverpool ilk yarı korktu , Liverpool’la futbolcuların gözlerinde o korkuyu gördüm

Çok yazık oldu

gereksiz gaza gelinmişti, yok liverpool 11inden bizde kaç kişi oynar türevi angutça sorular falan

her galibiyette takımı dünyanın en iyisi yapıp kayıplarda da yerin dibine sokmayacak olgunluğa ne zaman erişilecek acaba?

rakip 2 kere koyduğun için hayvan gibi bilenmiş full konsantre, avrupanın en iyi atmosferlerinden birinde oynuyorsun, necmettin kadıoğlunda değil ve ciddi bi kalite farkı var

sen en iyi kadronla çıkıp en iyi hamleleri yapıp hiç sakatlık yaşamasan bile bu maç en iyi ihtimal 3-1 falan biterdi zaten

Son cümleye katılmıyorum, onun dışında imzamı atarım. Sen en iyi oyununu oynarsan, kalecin de bu kadar iyi oynarsa 1-1 de bitebilir, 2-1 bitip de bitip uzayabilir. İmkansız diye bir şey yok. Evet sen iyi oynasan bile çok zor ama öyle "zaten elenirdik yaa" diye bir şey yok...

PSGden medet ummak bize yakışmaz , el şeyiyle gerdeğe girilmez , yoksa çocuk Psg’nin olur bizim değil . biz büyük camiayız , psg 1970de kuruldu biz ise 1905 .

Maç için şunu söylemeliyim , biz finale kadar çıkabilirdik , Liverpool ilk yarı korktu , Liverpool’la futbolcuların gözlerinde o korkuyu gördüm

Çok yazık oldu

RFS ve Dinamo Kiev. Adamlar sana bedava 6 puan verdi sen gittin 4’ünü bıraktın.
Hocam sen yine de ust tura ciktin. Ikili maclari oynamasini bilmek lazim. Sorunumuz evde ayri depte ayri oynuyoruz. Bunu duzeltmekle baslamaliyiz. Mac icerisinde eline gecen firsatlari mumkun mertebe golle bitirmeliyiz. Lpool macina 1-0'dan daha iyi bir sonucla cikabilirdik. Bir sey degisir miydi bilmiyorum ama AL ile SL arasinda dag kadar fark var. Uzun surer bizim buralarda ceyrek - yari final gormemiz. Ama olmayacak sey degil.

okan hoca geldiğinden beri deplasmanlarda 18 maç yapmışız 4G 4B 10M var ve 1.44 gol atıp, 2.11 gol yemişiz, bu sezon deplasmandaki oyun içi istatistikleri paylaştım birkaç sayfa önce, korkunç veriler var maç başı 5 küsür net pozsiyon,2 küsür XG vermişiz vb

Bir gün istatistikler gerçekten tutacak ve Beşiktaş’ın rekorunu gerçekten kıracağız eğer bu deplasman sorunu düzelmezse.

bi daha macin basinda panik panik her topu geriye oynayan tipler gormek istemiyoz (bkz. Sallai)
ayrica 2. dakkadan kendimizi cok zeki saniyormus gibi yerlere yatmamizi da istemiyom

bize yakismiyor, karsiligini da alamiyoz

İlk sezon ki deplasman oyunumuz dahi olsa bugün çeyrek finale kalırdık. Münich Man U deplasmanlarında taş gibi top oynamıştık.

Geri
Üst Alt