⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Osi sakatlanmasa maçı götürürdük bir yere kadar olmayacak iş oldu. Şu da var bizim orta saha Premier ligden düşen oyunculardan kurulu rakibin orta sahada geçen sene şampiyon yaptı beklentiyi ona göre ayarlamak lazım.
Bize 2 tane cok ust duzey orta saha lazim

mesela Juveden kheprem thuram ve o kalitede bir tane daha

Osi sakatlanmasa maçı götürürdük bir yere kadar olmayacak iş oldu. Şu da var bizim orta saha Premier ligden düşen oyunculardan kurulu rakibin orta sahada geçen sene şampiyon yaptı beklentiyi ona göre ayarlamak lazım.
Vallahi sadece bu maç olsa yanmayacağım üstad ama juve, prag , alkmaar her deplasmanda rezalet oyun ve dağılan takım, farka giden maç. Bu saydığım maçlarda varlık göstersek başa baş oynayıp yenilsek yine idare edilir. Cicaldau morutanlarla marsilya,lazio, barcelona deplasmanlarında dağılmadık

Bize 2 tane cok ust duzey orta saha lazim

mesela Juveden kheprem thuram ve o kalitede bir tane daha
Millet Juventus'u elememizi küçümsedi fakat 3 orta sahasını bugün bizimkilerle değiştirelim desek herkes kabul eder.

Artık hedef CL seviyesi. Bugün güvenip de sahaya atamadığın, fiziksel olarak bitik oyuncularla (Icardi, Kaan, İlkay) acımadan yolları ayıracaksın.

Orta sahan çok zayıf kalıyor. Evet Lemina, Torreira çok seviyoruz. Lig seviyesinde çok üst düzeyler ama bu seviyede sırıtıyorlar. 2 tane sağlam orta saha lazım artık. Lemina için artık yaş da itibariyle max stoper yedeği olur veya ligde oynar.

Sallai ligde mükemmel bir sağ bek. Boey ve Singo'dan bile daha iyi. Ama CL'de tam tersi. O seviyede sağ bekte oynayamıyor. Ya Singo ya Boey bu takımın net sağ beki olmalı, karar teknik heyetin.

Vallahi sadece bu maç olsa yanmayacağım üstad ama juve, prag , alkmaar her deplasmanda rezalet oyun ve dağılan takım, farka giden maç. Bu saydığım maçlarda varlık göstersek başa baş oynayıp yenilsek yine idare edilir. Cicaldau morutanlarla marsilya,lazio, barcelona deplasmanlarında dağılmadık
Bayern, Manu'da da iyiydik bence kadronun yenilenmeye ihtiyacı var 2-3 üst düzey oyuncu şart fazla Osimhen'e bağımlı kaldık biraz yükü üstünden almak lazım.

Normal sonuç

biraz daha karaterli fusball bekliyordum ama osimhen ve sallai işi bozdu

Maçın başında Sallai batırmasa bari demiştim. Herhangi bir ligin orta sıra, top liglerin küme düşmeme hattında oynayacak yetenekte bir adam. Ama Okan adlı şahıs kalırsa bunun da takımda kalma ihtimali yüksek

Adamların orta sahası İngiltere'nin en iyisi muhtemelen. Bizim Torreira ve Lemina İngiltere'de tutunamamış adamlar. Sara desen Championship'den geldi. Eleştirirken bunları dikkate almak gerek.

Gerrard'ın dediklerinin orijinalini gören var mı, nereye açıklama yapmış bu adam. Bütün fbliler salyalarını akıtarak paylaşıyor, Emre Kaplan da balıklama atlayıp paylaşan bir sayfaya cevap vermiş ama ortada gerçek açıklama videosu yok.
Evet buldum, doğru çevirmişler. Kodumun mal Gerrard'ı zaten Rangers ile karşılaştığımızda görmüştük karaktersizliğini. Ümit Özat olmuş orada.

Evet buldum, doğru çevirmişler. Kodumun mal Gerrard'ı zaten Rangers ile karşılaştığımızda görmüştük karaktersizliğini. Ümit Özat olmuş orada.

Futbol rakiple oynanan bir oyun yav biz karsilik veremedik diye ekstra iyi gozuktuler gecen juve de oldugu gibi bunlarda bos yapiyo iste. PSG de goruruz böyle oynabilecekler mi cevap hayır.

Çok ovundukleri oyunlarinda da 40 dakikaya kadar 1 tane hatali geri pas disinda bir şey yok. Kornerden gelen duran top golu haeiç o kadar baskinda degillerdi bu arada. Orada topla atak yapan bir takim psg gibi deler direkt. Biz çikamadikca kale onunde oldular o kadar.

Çok kırılgan takımız. Maça Juve maçına göre daha iyi başladık pozisyon bile vermıyorduk. Osimhen in sakatlanıp devam edemeyeceği fark edildiği an takım bir anda oyundan düştü.

Bizim takımın dip performansı çok kötü. Daha dengeli bir oyunumuz olmalı. Liverpool'a elenmek dert değil ama belli bir seviyenin altında futbol oynamamız gerekiyor. Sürekli son 16 çeyrek final, buralarda olmak yeterli bizim için. Fazlasını yapabileceğimizi sanmıyorum hiçbir zaman.

frankfurt dep 1.20 xg 5 yedik
monaco dep 3.70 xg
juventus dep 5.20 xg
liverpool dep 5 xg

ortada bir başarı var eyvallah ama inanılmaz bir rezillik olduğu da gerçek

5 yersin hatta 6-7 yersin anlarım ama iki deplasmanda üst üste 5xg vermen farklı bir boyut,, kaldı ki birinde 10 kişi oynayan takıma verdin bunu

Bizim takımın dip performansı çok kötü. Daha dengeli bir oyunumuz olmalı. Liverpool'a elenmek dert değil ama belli bir seviyenin altında futbol oynamamız gerekiyor. Sürekli son 16 çeyrek final, buralarda olmak yeterli bizim için. Fazlasını yapabileceğimizi sanmıyorum hiçbir zaman.
Önemli olan her zaman buralarda olmanin. Her zaman buralarda olmak günün birinde fazlasinida getirir.

Futbol rakiple oynanan bir oyun yav biz karsilik veremedik diye ekstra iyi gozuktuler gecen juve de oldugu gibi bunlarda bos yapiyo iste. PSG de goruruz böyle oynabilecekler mi cevap hayır
Ben böyle geri zekalıca tribüne oynayan bir açıklama yapacağını düşünmedim ilk gördüğümde yav fbli sayfalar çarpıttı sandım hatta sözlerini.

Hadi Liverpool sahadan sildi falan dersin bu normal karşılanır da, yok yerde yuvarlandılar, acınasıydı gibi ifadeler nedir sanki validesini bir şey yapmışız. Kaldı ki o devam ettirilen faullerin hepsi de fauldü yani öyle zamana oynasak neyse.

18 Mart 23.00 - 01. 00
saatleri arasında biz Galatasaraylılar önce gururlandık, heyecanlandık ve sonra üzüldük. Lang ve Osimhen'e daha çok üzüldük. Takımımıza teşekkür ettik. Canları sağolsun. Kazanmak da var kaybetmek de.

Rakip Liverpool, Anfield ve oynanan oyun çok kötü olunca eleştirme hakkımız da oluyor. Ancak

Aylardır bizim kollandığımızı düşünen, her maçımızı 90+ saniyelerine kadar izleyip yanlış bir tacı bile gündeme taşıyan, hocamızı, futbolcularımızı değersizleştirmeye çalışan trol medya şaklabanları, hocamızı ve futbolcularımızı nefretletini kusarak eleştiriyorlar. Osimhen ve Lang sakatlandı diye zil takıp oynuyorlar.
O sahte geçmiş olsunların altındaki sevinçleri iyi biliriz biz ( İcardi sakatlığı)

Oyuna gelmeyelim. Son maça kadar takıma destek olalım. Sonra hesap kitap işlerine bakılır.

Bu durum çok büyük kepazelik.Hakem anasını ağlattı takımın bir tane isyan eden adam yok.Sarı kart görmeden maçı bitirdiler.
Osimen yerde şerefsizlerdeb sürekli laf yiyor bir tanesi çıkıp tepki göstermedi.Çok pısırık oyunculardan kurulu bir takımız.Ulan zaten rezil top oynuyorsun bari hırsını göster oda yok..

Geri
Üst Alt