⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Harbiden şunun tekrarını niye göremedik ?

Taraftar yasagi ve son dk hakem degismesi uyuz etmişti. İlk yarıda hakem performansı da bildiğin yasin kol fb 2 yarı performansı. Her sertliklerine müsaade etti hiçbir faulümüzü çalmadı, şu pozisyonunda tekrarı gösterilmeyince bence niyetleri gayet belli oldu. Bence ilk golde fauldü.

Su hakem ve ekibine acayip killamdim, bunlar degilmiydi yari finalde bayernin madride karsi nizami golünü iptal eden ofsayt gerekcesiyle? Orda mac 2 2 olsa uzatmalara gidecektiler. Sonra arjatin fransa finaldede tuhaf kararlari oldu. Bu herif bu injuri'den sonra simdi birde dünya kupasi playoff maclarda mac yönetirse durum dahada tuhaf hale gelir.

Bir de bence her oyuncumuz elinden geleni yaptı dün. Sorun şu ki siklet farkını kapatamadık.

Bir de bence her oyuncumuz elinden geleni yaptı dün. Sorun şu ki siklet farkını kapatamadık.

Siklet farkı 2 maçta çıkmadı da bu maçtamı çıktı.

Biz bu maçta yeterince iyi oynamadık. Rakip kadar hazırlanmamışız.

Deplasman oyunu oynamayı bilmiyoruz. Okanb yi aklamayı bırakalım.

Siklet farkı 2 maçta çıkmadı da bu maçtamı çıktı.

Biz bu maçta yeterince iyi oynamadık. Rakip kadar hazırlanmamışız.

Deplasman oyunu oynamayı bilmiyoruz. Okanb yi aklamayı bırakalım.

Dün her şeyi %100 doğru yapsaydık da elenirdik maalesef, turu geçmek zorunda olan bir Liverpool ile Anfield maçı dünyanın en zor 2. Deplasmanıdır. Barcelona Messi ile burada 4 gol yiyerek elendi zamanında.

Okan hocayı aklamıyorum. Bence oynadığımız rakibin ne kadar güçlü olduğunu hiçbir şekilde idrak etmiyorsunuz. Bizim bunları 2 defa yenmemiz tarihi bir başarıdır

Dün her şeyi %100 doğru yapsaydık da elenirdik maalesef, turu geçmek zorunda olan bir Liverpool ile Anfield maçı dünyanın en zor 2. Deplasmanıdır. Barcelona Messi ile burada 4 gol yiyerek elendi zamanında.

Okan hocayı aklamıyorum. Bence oynadığımız rakibin ne kadar güçlü olduğunu hiçbir şekilde idrak etmiyorsunuz. Bizim bunları 2 defa yenmemiz tarihi bir başarıdır

Elbette turu geçemeyebiliriz ama daha iyi oynayabilirsin. Livrrpool şanslı olsa 7 tane yiyodun en az.

Bu kadro daha iyi oynayabilir iyi bir td ile

Barış üzerinden hızlı ataklar planlanmış belli ki ama hakem hiç izin vermedi. Okadar faul çalmadı yinede 15 faul yapmışlar hiç sarı kart yemediler. Kerkesin Saillaya Bi girişi var bildiğin sarı kart. Barışa ilk yarıda o fauller verilseydi oyun başka yere giderdi konate ve frimpong sarılık olurdu zaten

Elbette turu geçemeyebiliriz ama daha iyi oynayabilirsin. Livrrpool şanslı olsa 7 tane yiyodun en az.

Bu kadro daha iyi oynayabilir iyi bir td ile

Bundan pek emin değilim ama görüşüne saygı duyuyorum. Daha iyi diye getirdiğin TD her şeyi mahvedebilir bir anda. Velhasıl Okan hocadan daha iyileri de elendi aynı turda Guardiola mesela. City sence içerde dışarda 5 yiyecek takım mıydı

Sakat hakemi maça atayarak zaten bizi üst tura çıkarmayacakları belliydi, bu kadar kötü hakem ilk defa görüyorum şl seviyesinde

Bundan pek emin değilim ama görüşüne saygı duyuyorum. Daha iyi diye getirdiğin TD her şeyi mahvedebilir bir anda. Velhasıl Okan hocadan daha iyileri de elendi aynı turda Guardiola mesela. City sence içerde dışarda 5 yiyecek takım mıydı

Haklısın, yeni gelen hoca her şeyi bir anda düzeltecek diye bir garanti yok. Ama bu da mevcut oyunu kabullenmemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Bu kadro daha derli toplu, daha planlı oynayabilecek yeteneklere sahip.

Guardiola örneği okey ama City’nin elenmesiyle bizim sahadaki dağınıklığımız aynı şey değil. Büyük hocalar da elenir ama önemli olan sahada ne oynadığın. Eleştirim buna.

Beyler bu seviyeleri alışkanlık haline getirmemiz lazım. Hocaya, tek tek futbolculara falan saydırmayı bırakalım. Dürüst olmak gerekirse, Osimhen sakatlanmamış olsaydı bile, Boey yerine Sallai çıksa bile biz bu turu geçemezdik. Kabul edelim ki, rakiple aramızda büyük bir sıklet farkı var. Chelsea, M.City'nin falan elendiği bir dünyadan bahsediyoruz. Kötü oyunu eleştirebiliriz ama İngiltere'de aşırı bilenmiş bir Liverpool'a karşı zaten çok iyi oyun beklenemezdi de.. Neyse, sağlık olsun. Artık en büyük hedef 4. şampiyonluk ve seneye tekrar bu seviyelerde mücadele etmek.
Tabii fark var. Anfield Road'ta Liverpool'a elenmek çok normal ama bu demek degilki sen dogrularini yapma. Bizim ilk 11 hatali, degisiklikler hatali, dizilisler hataliydi.

Geri
Üst Alt