CL 25/26 Son 16 M:2 | Manchester City 1-2 Real Madrid | MS | 17 Mart | tabii Spor

city çok bok takım olmuş yav. doku dışında 2-3 sene önceki city'nin seviyesine yaklaşabilen 1 hücumcu bile yok. cherki de iyi niyetli ama guardiola hücumcusunun keskinliği hiç yok. real tarihinde city'i ilk defa hak ederek eledi diyebiliriz.
İlkay, De Bruyne, Rodri üçlüsünü zor bulurlar bence bir daha. Barca’dan Pedri, Psg’den Vitinha çekmeye çalışıyorlar ama mümkün değil

Anlatamıyorum galiba her maç onu dünyanın en iyi takımları bile yapamaz.
Örnek juventus ilk maç 10 kişi kaldı 5 yedi, ikinci maç 10 kişi kalınca daha iyi oynadı.

Taktik tutar formun motivasyonun iyidir rakip kasmaz iyi değildir yaparsın en fazla 10 kişi kaldığın maçların yarısında yaparsın
Ben de Lig maclari için diyorum sende beni anlamıyorsun olur öyle seyler. Avrupada her takıma yapamazsın zaten onu

İnonude verdik 2 yarı 60 dan sonra. Pas yapmadık 2-3 kontra yaptık. Sahamizdaki gibi yapmadık gerideyiz diye oynadık yani oynayabiliyoruz.
Şaka mısın 50 saat sonra liverpool maçı vardı nasıl yapacaksın o dediğin şeyi anlatamıyorum galiba her maç yapamazsın onu hiçbir takım yapamaz

Geri
Üst Alt