- 29 Ocak 2024
- 8.777
- 7.860
- 643
Bu 1300 cünyorun karakteri sıkıntılı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vinicius'un amcaoğlu, Vinicius'a ne diye hitab eder?
EMMOĞLUVinicius'un amcaoğlu, Vinicius'a ne diye hitab eder?
Pas yaptık ilk maç 10 kişi kalınca yetmez miKoşalım demiyorum pas yapalım diyorum.
Orda kotuyduk dedimmi. Öyle pas yapıp kontrolü elinde tutacaksın işte. Balllarına karambole atabilrlerdi. 1-2pozisyon geldi karambolePas yaptık ilk maç 10 kişi kalınca yetmez mi
Hmmm sen her 10 kişi kaldığımız maçı 11 kişi gibi hiç eksik değilmişiz gibi oynayan takım istiyorsunOrda kotuyduk dedimmi. Öyle pas yapıp kontrolü elinde tutacaksın işte.
Ligdeki dandik takimlara evet Beşiktaş'ta o dandik takımlardan biriHmmm sen her 10 kişi kaldığımız maçı 11 kişi gibi hiç eksik değilmişiz gibi oynayan takım istiyorsun
O zaman her maça 10 kişi çıkalım namımız yürüsün zaten haksız rekabet ile takım bu kadar güçlendi yıllardır fb bjk şampiyon olamıyor onların da şansı olsunLigdeki dandik takimlara evet Beşiktaş'ta o dandik takımlardan biri
Ancak öyle şansları olur. Her maç 10 kişi kalmayalim. 10 kişi kalınca kontrolü ele Alalim pas yapalım. Nezaman geri gomulsek sacma sapan gol yiyoruz.. o yüzden biz hücum takimiyiz.O zaman her maça 10 kişi çıkalım namımız yürüsün zaten haksız rekabet ile takım bu kadar güçlendi yıllardır fb bjk şampiyon olamıyor onların da şansı olsun
Anlatamıyorum galiba her maç onu dünyanın en iyi takımları bile yapamaz.Ancak öyle şansları olur. Her maç 10 kişi kalmayalim. 10 kişi kalınca kontrolü ele Alalim pas yapalım. Nezaman geri gomulsek sacma sapan gol yiyoruz.. o yüzden biz hücum takimiyiz.