CL 25/26 Son 16 M:2 | Manchester City 1-2 Real Madrid | MS | 17 Mart | tabii Spor

Vini'nin su hareketleri Istambul'da herhangi bir stadda yaptigini dusunuyorum da offff kafasina yemedik sey kalmaz

You Got It Win GIF by Sealed With A GIF

1773786429678.webp

Vinicius: "Ağlama hareketi ile sevinmem mi? Son Manchester City ziyaretimde benimle dalga geçiyorlardı ve Ballon d'Or yüzünden ağladığımı söylüyorlardı. Bu, Manchester City taraftarlarına kendimi kanıtlamanın bir yoluydu." (Amazon)

Şampiyonlar Ligi'nin tanımı olan bir eşleşmeydi Real büyüklüğünü gösterdi

O zaman her maça 10 kişi çıkalım namımız yürüsün zaten haksız rekabet ile takım bu kadar güçlendi yıllardır fb bjk şampiyon olamıyor onların da şansı olsun
Ancak öyle şansları olur. Her maç 10 kişi kalmayalim. 10 kişi kalınca kontrolü ele Alalim pas yapalım. Nezaman geri gomulsek sacma sapan gol yiyoruz.. o yüzden biz hücum takimiyiz.

Ancak öyle şansları olur. Her maç 10 kişi kalmayalim. 10 kişi kalınca kontrolü ele Alalim pas yapalım. Nezaman geri gomulsek sacma sapan gol yiyoruz.. o yüzden biz hücum takimiyiz.
Anlatamıyorum galiba her maç onu dünyanın en iyi takımları bile yapamaz.
Örnek juventus ilk maç 10 kişi kaldı 5 yedi, ikinci maç 10 kişi kalınca daha iyi oynadı.

Taktik tutar formun motivasyonun iyidir rakip kasmaz iyi değildir yaparsın en fazla 10 kişi kaldığın maçların yarısında yaparsın

city çok bok takım olmuş yav. doku dışında 2-3 sene önceki city'nin seviyesine yaklaşabilen 1 hücumcu bile yok. cherki de iyi niyetli ama guardiola hücumcusunun keskinliği hiç yok. real tarihinde city'i ilk defa hak ederek eledi diyebiliriz.

Kelin artık futbolu bırakıp masa tenisine yönelmesi gerekli.

Osimhenin arkasına Arda Güler 'i koyduğumuz senaryoyu hayal ediyorum da müthiş olurdu. kilit paslar ile osimhen gol kralı olurdu

Geri
Üst Alt