Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.469
- 33.218
- 3.073
maçta kaleyi bulan 13 şut var
9u gol oldu. 2 de direk var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecinin icadından habersiz iki takım oynamış gibimaçta kaleyi bulan 13 şut var
Forvetlerin kalitesi ile ilgili bir olay. Biz o kadar sans yakalasak bir cogunu kacirirdik. Osimhen bile elit forvet olmasina ragmen gole cevirme basarisi elit degil.maçta kaleyi bulan 13 şut var
Sürekli dikine pas olduğu için iki takımda sürekli golü düşündüğü için öyle gözüküyor. Psg yine biraz dengeli oynamaya çalıştı ama bayern ultra atak modundaydi maç boyuMaçta orta saha falan yoktu sanırım. Orta sahada tek mücadele olmadı ya o kalede ya bu kalede... ama böyle maçları acayip seviyorum
maçta kaleyi bulan 13 şut var
Onlar Harry kaneyi öyle oraya buraya kosturuyorlar miForvetlerin kalitesi ile ilgili bir olay. Biz o kadar sans yakalasak bir cogunu kacirirdik. Osimhen bile elit forvet olmasina ragmen gole cevirme basarisi elit degil.
Aslan FerdiMac bu arada 5-4 de bitebilir. Bayern'de 10 dklik bir period yakalayabilir
Valla geriye geldi baya...Onlar Harry kaneyi öyle oraya buraya kosturuyorlar mi
Geriye gelebilir ama durmadan uzun top atıp yormuyorlar. Yandan ortayla çok az gol atmistir osimhen. En iyi yapacağı seyValla geriye geldi baya...
Şimdi maç sonu bizim Christoph Kramer da yorumcu olarak söyledi, sahadaki 22 oyuncu çok iyi oynadı diye dedi.maçta kaleyi bulan 13 şut var
Bayern in yediği golleri biz yesek sokaklara dökülmüştü herkes...Yalnız olise ısı haritasına baktım hiç savunmaya gelmemiş bizde tefe koyulurdu![]()
Şu an evet. Ama City'deki Sane Olise'den çok daha üst düzey bir topçuydu bana göre.Oliseyi görünce bizim Sane bile gözüme Tofaş gibi göründü düşünün Sane için diyorum
Hocam onlar oyuncuları izlemeden bu iyi bu kötü diyor 3 yıl önce 1 maçını görmüş çok iyi oyuncu vesaire diye yorumlayan insanlar.Erinc Bilican ve Goretzka gundemleri aklima geliyor aninda