CL 25/26 YF M:1 | PSG 5-4 Bayern Münih | MS | 28 Nisan | TRT 1

maçta kaleyi bulan 13 şut var

9u gol oldu. 2 de direk var

Safonov yerine Donnarumma olmuş olsaydı tarihi bir skor alabilirdi PSG. Bayern'in bir önceki turda da şansı Courtois'nın olmamasıydı.

Son düzenleme:
Maçta orta saha falan yoktu sanırım. Orta sahada tek mücadele olmadı ya o kalede ya bu kalede... ama böyle maçları acayip seviyorum
Sürekli dikine pas olduğu için iki takımda sürekli golü düşündüğü için öyle gözüküyor. Psg yine biraz dengeli oynamaya çalıştı ama bayern ultra atak modundaydi maç boyu

Psg o İspanyolu aldı oyuna maç Bayern e döndü...

Bayerne 60 dk da 5 gol nasıl atabiliyorsun ben orda kaldım bu nasıl bir potansiyel

maçta kaleyi bulan 13 şut var

9u gol oldu. 2 de direk var
Şimdi maç sonu bizim Christoph Kramer da yorumcu olarak söyledi, sahadaki 22 oyuncu çok iyi oynadı diye dedi.

Şu maç Gladbach-Schalke arasında olsa herhalde en fazla 2-1 falan biterdi dedi. Kalite bu dedi.

Ek olarak bizim ilk 5-2'lik Juventus maçında toplamda 12 şut vardı mesela. 3-2'lik ezildiğimiz maçta kaleyi bulan şut sayısı 17, Juve 9 biz 8.

Bayern ceza sahası içine kadar getirip de yan paslarla heba ettiği pozisyonları değerlendirebilseydi 7 yi falan görürdü.. PSG ye nazaran daha organize bir oyun oynadılar..

Yorulana kadar Diaz, Olise, Kvara, Dembele, Doue neler yaptılar öyle yahu.. Adam geçmeyi bu kadar basit gösteren bir oyuncu topluluğunu uzunca bir süre görmemiştik.

Her iki ekipte şampiyonluğu kesinlikle hak ediyor..

Geri
Üst Alt