CL 25/26 YF M:1 | PSG 5-4 Bayern Münih | MS | 28 Nisan | TRT 1

Diaz ve Olise topu kontrol ederken 1 cm bile sektirmiyorlar.
PSG'den biraz daha dominasyon beklerdim ama hızlı hücuma çıkmada tarihin en iyileri.
2. maçta Bayern'i yine ceza sahasının içinde beklerler ise mutlaka goller yerler. Bakalım orada kaç tane atabilecekler

Eglendiniz mi eglenmediniz mi? Teknik, taktik konusmak bu mac icin bos bence. Guzel bir gece icin tesekkur edip parayi komodinin ustune birakip evinize gidin.

Türk Futbolu bu seviyelere gelmesi icin daha cok yillar gecer, önce yöneticiler sov icin degil kendi sirketlerini yönetir gibi bu isi yapacak herseyi prof elemanlara birakacak, bütün sistem tikir tikir isliyecek yani saglam.bir temelin olcak ondan sonra futbol kismina gececek bu prof düzen. Bir baskan gelir birsey insaat eder digeri gelir o yapilani sil bastan düzenler kendi adamlarini kor oldukca bir cacik olmaz bizden. Sözde ultra rekabetci derby maclarimiz bile yerlerde sürünür. Geciniz fikrimi degistirdim türk futbolu bu seviyeye hic bir zaman gelmez.

B. Münih'in tek eksiği Gabriel Sara gibi duruyor , cuk oturur. PSG'ye de geniş rotasyon ve Paris Prensi ünvanını alması için Kaan Ayhan öneriyorum.

Derhal alsınlar bu futbolcuları.

Kane cok buyuk oynadi dün. Neuer'in bu sene bence son senesi. Hata yapmasindan ziyade bir durgunluk var uzerinde Real macindan beri. Maca damga vuran ve takimi atesleyen Neuer'den cok uzakti. Umarim Ugurcan'a gelmezler, cunku direkt ihtiyaclarini karsilayacak cinsten bir kaleci.

2 takımın da fiziksel kalitesi muazzam. Biz ne zaman bu seviyelere çıkacağız kondisyon olarak? Tekniği taktiği geçtim, fiziksel olarak böyle olalım kafi

bu seviyeleri asla goremeyecegimiz gercegiyle yuzleserek huzuru buldum

Etkisi devam etmekte.

Basarili anime serinin final bolumu gibi, iki takimda riskleri alarak harikulade bir şov izlettiler.

Ne maçtı be..PSG'nin şu hücum gücü karşısında bizim savunmayı düşünemiyorum. Fener'in savunmayı düşünüyorum ve mutlu oluyorum ama Allah var.

Sacma sapan bir futbol. Sanirim futbol tarihinde her takimi ezecek kalibrede bu iki takim. Hatta dunya karmasi yap onlari da ezerler. Koordinasyon ve fizik gucun bu kadar ust seviyede oldugu bir futbol hatirlamiyorum. Adamlar makina gibi, hatasiz neredeyse. Hata olunca hemen gol. Saka gibi..

Bizimle kiyaslanamayacak kadar farkli bir dunya, bizde 2-3 topcu bu seviyelere ulasir o da bizde antreman temposu ve ciddiye almadiklari icin zaten olmuyor. Diger topcular zaten istese de buraya erisemez..

Sacma sapan bir futbol. Sanirim futbol tarihinde her takimi ezecek kalibrede bu iki takim. Hatta dunya karmasi yap onlari da ezerler. Koordinasyon ve fizik gucun bu kadar ust seviyede oldugu bir futbol hatirlamiyorum. Adamlar makina gibi, hatasiz neredeyse. Hata olunca hemen gol. Saka gibi..

Bizimle kiyaslanamayacak kadar farkli bir dunya, bizde 2-3 topcu bu seviyelere ulasir o da bizde antreman temposu ve ciddiye almadiklari icin zaten olmuyor. Diger topcular zaten istese de buraya erisemez..
Ne olursa olsun Pep'in Barça'sı seviyesinde görmüyorum iki takımı da.

Geri
Üst Alt