- 12 Ocak 2013
- 51.235
- 60.796
- 4.323
uğurcanı saklayın piyasada kaleci yok yeminle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seviye bir takım için haddinden fazla ağır topçusu var.. stanisic, pavlovic, görece musiala, her ne kadar inanılmaz bir bitirici olsa da kane.. çok fazla ağır topçusu varBayernij bekleri inanilmaz cöp. Bir türlü düzeltmediler
Vitinha,Pedri ile okan hocam ne set oyunu oynatirdi yav akşam akşam dertlendik.Vitinha'nın hastasıyım yav ben de onu seçerdim
4-5'e ben de razı olurdum da daha tatsız şeyler yaşayabilir üstüne o moralle şampiyonluğu da kaybedebilirdikKeşke şuralara çıksak da içerde dışarda 4-5 yesek
Böyle böyle büyürsün çünkü
Dursun baskan 100m euroya top 3 forvet ve kaleci aldiuğurcanı saklayın piyasada kaleci yok yeminle.
Chevalier tutmadi sanirim ki buna kaldilar.PSG ye bu kaleci yakışmıyor itiraf edin
hiçbir şey olmaz ya ŞL'de yarı finale çıkmışsın şu PSG'den içerde 4 deplasmanda 6 yeriz maks konu kapanır4-5'e ben de razı olurdum da daha tatsız şeyler yaşayabilir üstüne o moralle şampiyonluğu da kaybedebilirdik