CL 26/27 2. Ön Eleme Turu M:2 | Górnik Zabrze 1-1 Fenerbahçe | MS | 29 Temmuz | S Sport+

Tamamen bundan bahsediyorum ya işte. Leao bize gelmesin ama bunlara da gitmesin. Şu Kerem'in yerine Leao büyük değişim olacak.

Ruh emiciliğe başladı artık, gerisi tepetaklak. İlla sol kanat alırlar ama iyi bir isim bulamama ihtimalleri de var.

Bu sahtekar fener gene bu sene yüzlerce penaltı alır kırmızıları ıskalanır falan filan

Biz transfer yönetim dursun divan kurulu ıvır zıvır uğraşırken unuttuk ama gs düşmanı tff olduğu gibi yerinde duruyor, ferhat gündoğdu denen herif şimdiden hangi maça hangi tetikçiyi gönderecek sırıtarak onun hesabını yapıyor

Maçı ucundan bakayım dedim aklıma bunlar geldi, yanisi gelecek sezona dair ne umut ne heves kaldı

Fenerin en buyuk zaafi yan top her top ceza sahasi cevresine döndü.Birde ilerideki ekip agir kerem harici.leao istemesemde taşir bunlari ligde.Yine taktiksel hata top fenerde kalmasi gerekirken kontra kovalamak için topu komple rakibe biraktilar.

İleri kimi alırlarsa alsınlar, bu defans ve kaleci ile bunlardan cacık olmaz

Penaltıdan sonra az daha seyrettim, sonra dedim ki ben bu maçı izlersem fb alacak, en iyisi totem yapayım, son anlarda da golün geleceğini hissettim, 2. yarı Gornik kesin öne geçecek, hadi inşallah elenecek fb, penaltıdaki gibi bir bireysel salaklik yapmazlarsa olur bu iş

Bu nasıl fişek gibi Fener?
Havai fişek diyeceğim geliyor ama o da değil.
Bunlar olsa olsa bayramlarda çocukların attığı kızkaçıran türü bir çeşit maytap.

Elenmemeleri lazım
Sezonu erken açtılar en azından bir süre çift kulvar gitmeleri lazıö

Dursun Başkanı yine kurtarırsa fener kurtaracak anlaşılan... Nasıl bi sevap işlediyse 4 yıldır birilerini gönderiyor allah imdadına

Şimdi açtım maçı da bu Gonnikin stad baya büyük, iyi bi takım mı bu?

Geri
Üst Alt