- 6 Eylül 2014
- 94.142
- 64.924
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocama sırf şu Kerem kazmasını aldırdığı için kızıyorum. 3ligde sürünecek adamı Türk futbolunun başına bela ettik. biz kurtulduk dedik şimdide milli takımın içine ediyor.hakan safi keremin satılması için bunlara baskı yapıyomuş bu aradaKeriz gibi 7m para ödüyor buna
![]()
Yav imparatora kızmak ne demek. Aldık kullanıp attık. Dert edilecek biri degilFatih hocama sırf şu Kerem kazmasını aldırdığı için kızıyorum. 3ligde sürünecek adamı Türk futbolunun başına bela ettik. biz kurtulduk dedik şimdide milli takımın içine ediyor.
Kemal abi biz aslında özümüzde iyi çocuklardık ama genç yaşta transfersiz kalınca böyle oldukLan bu Dursun baskanla Okan hoca ismaile güveniyormuş meğer
Bakma şimdinin gözüyle sevimsiz geliyor.Zamaninda sevdik yaaa.Okadarda değil.İcardiye ne goller attırdı Sevgili Mustafa .Fatih hocama sırf şu Kerem kazmasını aldırdığı için kızıyorum. 3ligde sürünecek adamı Türk futbolunun başına bela ettik. biz kurtulduk dedik şimdide milli takımın içine ediyor.
Vay arkadaşKemal abi biz aslında özümüzde iyi çocuklardık ama genç yaşta transfersiz kalınca böyle olduk
Osterwolde nin kırmızı görmeyeceğini bilen milyonlarca Galatasaray taraftarı var..
mesela hiç ismail kartal fanı var mıdır
düşünsene 1 kere dünyaya geliyorsun ve ismail kartal fanı oluyorsun