Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.505
- 38.889
- 3.798
Aynı bonservis değil Mora'nın %50'sine 25 milyon euro verdiler kalan %50'si için 25 daha verip alabiliyorlar.Batrakov Moradan daha topçu bu arada ama aynı bons sanırım bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı bonservis değil Mora'nın %50'sine 25 milyon euro verdiler kalan %50'si için 25 daha verip alabiliyorlar.Batrakov Moradan daha topçu bu arada ama aynı bons sanırım bir de
Katilmiyomda neyse sara denen herif hiç yoktu ozaman özellikle 2. YariBatrakov Sane’den de önce çıkmalıydı çünkü Sane kötü oynuyordu Batrakov sahada yoktu
Temsilcimizi tebrik ediyorum. Neticede ülke puanı
Yok 15 pts toplarlarBu romayı görünce 1 puan çok iyi sonuç. Fbye Lask, Slavia ve Şaktar'dan 9 pts gelecek. En az 10 puanı görcekleri garanti.
Bir puan aldılar ama leşleri çıktı sakatlıklar başlar yakında adale sakatlıkları kadroları çok dar
Batrakov cikinca pas yapamiyoruz neden bahsediyorusnuz illa calimmi atsin herkeseBatrakov Sane’den de önce çıkmalıydı çünkü Sane kötü oynuyordu Batrakov sahada yoktu
Defans yapmak yerine geçiş yiyerek atakları savuşturursak normal yeri geldiği zaman savunmayıda öğrenmek lazım geçen sene Liverpool’da yaptık 2 maçta 6 puan aldık, Atletico da yaptık 1 puan aldık ama bazı maçlar anlamsız geçiş yiyoruzadamlar puanı kaptı bizim gibi 0-1'den puan vermedi
Aynını dedim bizim sahada olsa 2-3 atar gönderirdik bu arada sportingde bizim sahada olsa 2-3 atar gönderirdik bizim takım biraz kendi hırsımızdan mütevellit fazla gömülüyor dünkü maçta kırmızı verse bambaşka yere giderdi maççok ballı kura çekmiş eşoğulları. 36 takım arasında 32. filan en zor kurayı çekmelerinden belliydi zaten. şu roma'yı biz sami yen'de yakalasak osimhensiz 3 saplardık.
Temsilcimizi tebrik ediyorum. Neticede ülke puanı
Gasperini olmasa roma'nın bu kadro ligde 10. olur. Çöp kadroları varSokiyim böyle gasperiniye. İtslyan ilhan palutmuş gavat herif resmen