Orhan Tok
Tecrübeli Üye
- 18 Ocak 2011
- 6.599
- 3.896
- 1.588
Neden hocam kapanmak günah mı? Günün sonunda fenerin 1 puanı bizim 0 puanımız var.Aynen 90 dakika kendi evinde kapanip kontra aramalı Okan hocada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden hocam kapanmak günah mı? Günün sonunda fenerin 1 puanı bizim 0 puanımız var.Aynen 90 dakika kendi evinde kapanip kontra aramalı Okan hocada
Bu romayı görünce 1 puan çok iyi sonuç. Fbye Lask, Slavia ve Şaktar'dan 9 pts gelecek. En az 10 puanı görcekleri garanti.
Rakibe göre gerekirse onu yapacak dün mesela yapması gereken buydu icerde de dışarıda olsa da. Sigir presle 30 dk yırtınıp 60 dk tırnak kemirmek istemiyorum ben hocamAynen 90 dakika kendi evinde kapanip kontra aramalı Okan hocada
Yaptık ya lpool bayern maçlarındaRakibe göre gerekirse onu yapacak dün mesela yapması gereken buydu icerde de dışarıda olsa da. Sigir presle 30 dk yırtınıp 60 dk tırnak kemirmek istemiyorum ben hocam
Barçaya böyle oynamaliyiz o mac önde basilmaz. Yoksa bizi oyarlarben fbyi hiç beğenmedim. Okan hoca iç sahada böyle oynatsa sabah akşam söverdik
Rnktaş kimi kiminle kıyaslıyorsun.kantenin su dribblingi sara yapamaz
Biz deplasmanda onlar evlerinde oynadilar Aston villa deplasmaninda gorecezNeden hocam kapanmak günah mı? Günün sonunda fenerin 1 puanı bizim 0 puanımız var.
Melihim Barcelona ile yarın oynayalım diyorsun olarak algıladımherhangi bi pts tablosunda ifb nin bizim üstümüzde olmasi kabul edilemez
bu tablo derhal degismeli
Tam bir kazmator be azizim.Ndicka gibi bir stoper şart bize.