CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Bu romayı görünce 1 puan çok iyi sonuç. Fbye Lask, Slavia ve Şaktar'dan 9 pts gelecek. En az 10 puanı görcekleri garanti.

O işler öyle olmuyor kazanmak zorunda olduğun maçlarda çok açık veriyorsun, fenerin galibiyet alacağını düşünmüyorum 4-5 beraberlikle bitirirler bence.

puan için oynadılar eger hucum edip acık oynasalar fb dagılırdı ama sonucta puanı aldı fakat açık oynayınca shaktar filan saplayabılır

abi bekleme oyunu diyorsunuz da bizim takım beklemeye uygun değil
alan kapatamıyoruz
açık veriyoruz mutlaka savunmaya çalıştığımız anlarda
hoca her maç koş koş oynatmadı
juve, liverpool deplasmanlarında beklemeye çalıştık aslında.
oyuncu yapımız okanball tarzına uygun

Forum da futbol dan anlayan üye sayisi bir elin parmagini gecmiyor

Baskalarini gözünüzde büyütüyorsunuz

Biz bu roma’yi rams park da delik desik etmistik,babalari juve’yi ettigimiz gibi

Oyun kurulumunda orta sahalari stopere,stoperleri beke ceken ve merkez de sadece soule ile kalan bir takimin hocasi da bir zahmet kendini sorgulasin neden italya disina cikamiyor

Malen'de Luis Suarez kadar santrafor değil. Fb'nin kolay kurası 1 puanla da başladılar ilk 24 yaparlar 10-12 puan demiştim onlara. Bize de kura zor olsa da 9-12 puan demiştim bakalım sonunda ne olacak? Lakin bu futbol ligde Fb'yi şampiyon yapmaz, ligde böyle oynayamazlar.

Bu arada bu mac ve shaktar maci berabere gitti bu gsc hesabina göre puan baremi dustu 9p yetebilir cikmak icin 🤣

ismail bugun yenilse finish him macına cıkacaktı herif inanılmaz şanslı : )

kantenin su dribblingi sara yapamaz
Rnktaş kimi kiminle kıyaslıyorsun.
Adam bititkde olsa üst düzey zekaya sahip.Bunu yapmak için az biraz hızın olması yeterli bu adamlar için.

Roma abartıldığı kadar iyi değilde sınuçta formda gelldiler. ama genede şu leş fenerin şuradan puan alması rezillik…

Geri
Üst Alt